Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO hnusu, ktorý kozmetička odstránila zo svojej zákazníčky: Ľuďom je pri pohľade na to zle

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Kozmetička z Londýna zverejnila na TikToku absolútne nechutné video. Zachytáva zanesené mihalnice, ktoré nosila jedna z jej klientok. Hygiena jej očividne nič nehovorí, pohľad na špinavé riasy hovorí za všetko.

Vo videu, ktoré zaznamenalo už viac ako pol milióna zhliadnutí, kozmetička ukazuje umelé mihalnice jednej zo svojich zákazníčok. Sú zanesené špinou a mejkapom, ktorý sa na nich nahromadil za dobu, kedy ich mala žena na sebe. Je tak zrejmé, že príliš veľa pozornosti im nevenovala. 

Užívatelia sú z príspevku zhrození a majú pri jeho sledovaní nepríjemné pocity. "Už len pri pozeraní videa ma začalo svrbieť oko," napísala jedna osoba. "Ja tom jednoducho nerozumiem. Ako je možné, že si nevšimla, že sú také špinavé?" zamýšľa sa niekto ďalší. Viacerí ľudia podotkli, že im mihalnice pripomínajú nohy nejakého hmyzu či pavúka. 

Umelé mihalnice si po aplikácii vyžadujú veľa starostlivosti. Odporúča sa udržiavať ich prečesaním kefkou na riasy a umývať špeciálnym roztokom alebo destilovanou vodou. Väčšinou vydržia tri až štyri týždne, potom treba buď doplniť tie, ktoré vypadli, alebo úplne odstrániť. 

 

Viac o téme: KozmetičkaMihalnice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu