Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi vedkyňa pobláznila internet: Aligátora spacifikovala holými rukami! Jej VIDEO je hitom

(Zdroj: Instagram/rosiekmoore)

FLORIDA - Sexi vedkyňa vybila dych ľuďom na Instagrame novým videom, v ktorom holými rukami skrotí obrovského aligátora. Sadla si obkročmo na neho a do kamery odhalila jeho smrtiace zuby. Niektorí v komentároch zavtipkovali, že si želajú byť aligátorom.

Rosie Mooreová, ktorá bola označovaná za najsexi vedkyňu na svete, na Instagrame zdieľala video s aligátorom. Mal zalepenú tlamu po tom, čo sa chytil do pasce na Floride. Rosie sa posadila obkročmo na predátora a odhalila jeho smrtiace zuby. "Nie veľa ľudí si uvedomuje, že aligátory väčšie ako 1,2 metra sú na Floride takmer vždy usmrtené. Kratšie jedince nie sú dostatočne veľké na to, aby boli nebezpečné pre ľudí alebo domáce zvieratá, pokiaľ sa s nimi nemanipuluje. Nikdy nekŕmte divokého aligátora," uviedla. 

Tento konkrétny aligátor sa vraj presťahoval na pozemok jej priateľa. Príspevok si vyslúžili množstvo reakcií od užívateľov. "To je jeden šťastný aligátor," uviedol jeden z nich. "Nikdy som tak veľmi nechcel byť aligátorom," napísal druhý. Iní boli prekvapení Moorovej oblečením a spýtali sa, či bežne pracuje v šatách. 

Viac o téme: AligátorFloridaRosie Moore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu