Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Lovci tvrdia, ze zabili legendárnu čupakabru: VIDEO ako dôkaz! Zdesili sa, keď uvideli jej ruky

(Zdroj: YouTube/jornaltribunapopular)

SAO PAULO - Lovci tvrdia, že zastrelili mýtickú, krvilačnú čupakabru po tom, čo terorizovala farmárov a poľnohospodárov. O stvorení podobnému démonovi sa hovorí, že pije krv dobytka. Doposiaľ však nikto nenašiel presvedčivý dôkaz o tom, že naozaj existuje.

Skupina mužov najnovšie tvrdí, že jednu čupakabru zastrelili v lese v Guia Lopes da Laguna, západne od brazílskeho São Paula. Šokujúce zábery, ktoré zdieľali na internete, zachytávajú zosnulú bytosť. Jej ruky pripomínajú tie ľudské, zuby má ostré ako žiletka a jej telo je zhruba veľké ako veľká opica.

Jeden z lovcov vysvetľuje, že na zvieracieho upíra natrafili pri hone na diviaka na okraji mesta. Vraj ho prenasledovali a ich lovecké psy s ním bojovali, kým ho jeden z mužov nezastrelil. Potom nakrútili video ako dôkaz, že stvorenie naozaj zomrelo. 

Nie každý však verí, že ide o legendárne stvorenie. Niektorí skeptici si myslia, že by mohlo ísť o rozkladajúce sa telo vrešťana. Ide o druh opice z lesov Južnej a Strednej Ameriky, ktorý sa bežne vyskytuje v tejto oblasti. Podľa niektorých sa tiež zviera zdalo byť mŕtve niekoľko dní, takže by nešlo o nové zabitie, ako tvrdili lovci. Miestne úrady sa k videu zatiaľ nevyjadrili. 

Zoológovia a odborníci na divokú zver varujú, že pri analyzovaní takýchto videí je potrebná opatrnosť, pretože zvieratá s nezvyčajným vzhľadom môžu byť často výsledkom genetických mutácií alebo chorôb. Okrem toho si identifikácia voľne žijúcich živočíchov vyžaduje hĺbkové vedecké analýzy, ktoré v danom prípade ešte neboli vykonané.

Viac o téme: BrazíliaČupakabra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu