Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vodička Tesly nakrútila hrôzu na diaľnici: Pozrite, čo si dovolil pickup pred ňou!

(Zdroj: Twitter/Tesla Girl)

VANCOUVER - Nie všetci zdieľajú nadšenie pre revolúciu v oblasti elektrických áut a niektorí to dávajú jasne najavo. Presvedčila sa o tom vodička Tesly, pred ktorou išiel čierny pickup, a to naozaj veľmi nebezpečným spôsobom.

Na Twitteri sa objavilo video, ktoré zachytáva riskantnú jazdu vodiča pickupu v Kanade. Vidno na ňom, ako opakovane prechádza do jazdného pruhu Tesly idúcej za ním v snahe vyprodukovať čierny dym smerujúci na vodičku. Keď sa mu chcela vyhnúť, šofér ju nasledoval vždy do pruhu, kam išla ona. A prudko zabrzdil, aby zas z jeho auta vyšiel kúdoľ smradľavých výfukových plynov. Tým do istej miery obmedzil výhľad ženy na vozovku, čím ju vystavil veľkému riziku. V aute navyše neviezla len seba, ale aj svoje dieťa. 

K incidentu došlo ešte v roku 2021, no opäť koluje na sociálnych sieťach a užívateľov dostáva do vývrtky. "Bolo to strašne nebezpečné. Je veľkým sklamaním vidieť ľudí, ako obťažujú iných," okomentovala príspevok jedna osoba. 

Konanie, ktoré predviedol vodič pickupu, je známe ako "coal rolling". Mnohí ho využívajú ako formu protestu proti vodičom áut poháňaných elektrinou, cyklistom či bežcom. V USA ide o ilegálnu aktivitu, pretože porušuje zákon na ochranu životného prostredia a o čistom ovzduší. 

Viac o téme: Elektrické autoTesla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu