Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V novom dokumente vraj počuť skutočný hlas poltergeista: Kvôli týmto štyrom slovám dnes nezaspíte!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Hlas poltergeista, ktorý terorizoval rodinu v 70. rokoch, si diváci už čoskoro budú môcť vypočuť v pripravovanom seriáli The Enfield Poltergeist. Mrazivé štyri slová, ktorá odkázala údajná neľudská entita obyvateľom domu, počuť už v prvom traileri.

Vo videu počuť ducha, ako hovorí: "Prišiel som ťa mučiť." Nový seriál rozpovie príbeh o nadprirodzenej aktivite v dome v Londýne v rokoch 1970 až 1977, čo viedlo nájomníčku Peggy Hodgsonovú k tomu, aby zavolala mestskú políciu. Tvrdila, že bola svedkom premiestňovania nábytku po pozemku a jej dve deti tiež počuli hlasné klopanie na steny, informuje Metro.

Jej slová potvrdilo viac ako tridsať ľudí vrátane Hodgsonovej susedov, novinárov a paranormálnych vyšetrovateľov, ktorí tiež uviedli, že pozorovali nezvyčajné, ako napríklad levitujúce deti. Nikdy sa neprišlo k definitívnemu záveru o tom, čo sa na 284 Green Street naozaj stalo, hoci niektorí experti si myslia, že to bol podvod, ktorý vymyslela Peggy a jej rodina.

Podľa portálu Deadline sú počas štyroch epizód Enfield Poltergeist udalosti rekonštruované pomocou skutočných nahrávok zachytených vyšetrovateľom paranormálnych javov Mauriceom Grossom, ktorý archivoval všetky svoje rozhovory spolu s tými, ktorých sa tento fenomén týkal. Seriál kombinuje viac ako 250 hodín zvukového archívu, oživenie strašidelného prostredia a originálne rozhovory s ľuďmi, ktorých prípad zasiahol.

Viac o téme: DuchPoltergeistParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu