Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Keď si pozriete toto VIDEO, už nikdy nebudete chcieť podstúpiť magnetickú rezonanciu: Ľudia sú vydesení na smrť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Už o necelý mesiac sa do kín dostane nové pokračovanie hororu Insidious. Spoločnosť Sony preto zverejnila trailer, ktorý ale ľudí poriadne vystrašil. Kvôli jednej nepríjemnej a strašidelnej scéne niektorí tvrdia, že už nikdy nepôjdu na magnetickú rezonanciu.

V prvom rade treba povedať, že vyšetrenia magnetickou rezonanciou môžu potenciálne zachrániť život a nemali by ste ich v prípade potreby odkladať. Trailer k novému hororu Insidious: The Red Door však niektorých presvedčil o opaku. Už 7. júla sa hororoví fanúšikovia opäť stretnú s rodinou Lambertovcov, ktorá sa objavila v prvých dvoch častiach v rokoch 2011 a 2013. Po desiatich rokoch je teraz čas, aby syn Dalton začal študovať na vysokej škole, ale nanešťastie sa netrápi iba tým, ako si nájsť nových priateľov a žiť život po svojom. Nielenže ho náhle zasiahne návrat potlačovaných démonov z minulosti, ale terčom hrôzostrašných šeliem sa stane aj jeho otec Josh, z ktorých jedna sa ho počas výletu do nemocnice rozhodne navštíviť.

Video, ktoré tento týždeň zdieľala spoločnosť Sony, zobrazuje Patricka Wilsona ako Josha, ako lezie do prístroja na magnetickú rezonanciu a vysvetľuje, že jeho mozog bol posledných niekoľko rokov zahmlený. Po tom, ako si ľahol na na malú posteľ, ale svetlá zrazu zhasnú a muž zostáva uväznený v zariadení podobnom rakve. Kričí, no nikde nie je lekár, ktorý by mu pomohol. Hrôzostrašný démonický moment vystrašil mnohých ľudí a spôsobil, že už nikdy nebudú chcieť podstúpiť vyšetrenie MRI. 

"Dobrý Bože, už nikdy sa nenechám vyšetriť magnetickou rezonanciou," napísal jeden zdesený užívateľ Twitteru. "Na toto budem myslieť, keď pôjdem na vyšetrenie magnetickou rezonanciou," uviedol ďalší. Aj napriek tomu, že je veľmi nepravdepodobné, že by sa podobný scenár stal aj vám, nový trailer vyvoláva opodstatnené obavy. Zároveň tiež vzbudil obrovský záujem fanúšikov, ktorí si film určite nenechajú ujsť.

Viac o téme: HororMagnetická rezonanciaMRIInsidious
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu