Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Strašné VIDEO upratovača vo vlaku: Dokazuje, čo urobil počas jazdy... Môže sa hanbiť!

(Zdroj: X/trains_of_india)

INDIA - Spoločnosť Indian Railways zaznamenala v posledných rokoch výrazné zlepšenie v poskytovaní služieb vďaka zavedeniu expresných vlakov. Čo sa však týka čistoty, stále čelia veľkým výzvam. Video zachytávajúce muža pri čistení vozňa sa stalo virálnym a upozorňuje práve na tento problém.

Na záberoch, ktoré zdieľal užívateľ menom Saurabh na Twitteri, je vidieť, ako zamestnanec železníc používa mop na čistenie vozňa. Namiesto toho, aby smeti vrátane prázdnych obalov a plastových fliaš zbieral do vreca, ich však počas jazdy vlaku odhodí na železničnú trať.

Nešlo vraj o ojedinelý incident. Podľa Saurabha ide o bežný problém takmer vo všetkých vlakoch v Indii. "Nie som si istý protokolmi, ale toto je zlyhanie systému. Tisíce ton odpadu denne vysypaných na koľaje. Kto by za to mal niesť zodpovednosť?" pýta sa vo svojom príspevku.

Po tom, čo sa príspevok stal virálnym, predstavitelia centrálnej železnice vyzvali Saurabha, aby poskytol číslo vlaku a dátum incidentu za účelom podniknutia príslušných krokov. "Toto sa deje vo všetkých vlakoch. Vyberte si akýkoľvek z nich a opýtajte sa upratovacieho personálu, koľko vriec odpadu doteraz nazbierali," odpovedal muž, pričom mnohí iní užívatelia jeho slová potvrdili.

Viac o téme: OdpadVlakŽeleznicaIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu