Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Babka (83) sa vydala za zajačika (37): Divoký sex! Teraz o ňom prezradila krutú pravdu

(Zdroj: Facebook/Iris Jones)

LONDÝN - Iris Jonesová niekoľko rokov zapĺňala titulky médií svojím vzťahom s vyše o štyridsať rokov mladším Egypťanom. Mnohí ho podozrievali z toho, že ju chce len využiť a vytiahnuť z nej peniaze. Teraz aj samotná dôchodkyňa priznala, že mu išlo len o finančný prospech.

To, čo si väčšina ľudí pri pohľade na tento párik myslela, sa ukázala ako pravda. Osemdesiattriročná Iris najnovšie obvinila svojho manžela Mohameda Ibrahima (37), ktorý je od nej o viac ako polovicu mladší, z toho, že je "sebecký hrabač peňazí". 

 

Iris Jones just wants to spend time with her cat because he doesn't give her attitude.

Posted by LADbible on Wednesday, July 19, 2023

Vyzeral ako milý chlap

Dvojica pútala veľkú pozornosť už od začiatku svojho vzťahu. Najmä preto, že je medzi priepastný vekový rozdiel. Napriek tomu sa v júni 2020 vzali a Jonesová všetkým tvrdila, že ich láska vydrží. Teraz ale vyšlo najavo, že Mohameda pred tromi mesiacmi vykopla zo svojho domu v meste Weston-super-Mare. Zverila sa o tom na svojom Facebooku a prezradila aj detaily zo vzťahu, ktorý trval zhruba štyri roky. "25. júna 2019 som na Facebooku dostala správu od Mohameda a prijala som jeho žiadosť o priateľstvo. Vyzeral ako milý chlap, povedal mi o tom, ako ho donútili do svadby s jeho vtedajšou ženou a ako sa im narodili štyri deti. Práve sa rozvádzal a ja som vraj bola jediná osoba, ktorá mu rozumela a s ktorou sa mohol rozprávať." 

Ibrahim poslal Iris svoje fotky a tá mu odpísala, že taký pekný muž si určite čoskoro nájde niekoho iného. Taktiež mu porozprávala o svojom živote a dvoch svojich synoch, ktorí sú starší ako on. Takto si písali do 10. júla 2019, kedy ju Mohamed požiadal o ruku. Jeho snúbenica potom za ním v novembri priletela do Káhiry, aby sa stretli aj osobne. Priniesla so sebou niekoľko tisíc libier, ktoré mu dala, aby mohol vyplatiť svoje dlhy. Počas druhej návštevy Egypta odovzdala svojmu nastávajúcemu ďalších 15 000 libier. A keď prišla za ním tretíkrát, vzali sa. Za všetko platila ona. Napriek tomu mu neskôr poslala ešte 14 000, keď si ich pýtal. 

Nemala by som ani na vlastný pohreb

V novembri 2021 Mohamed obdržal manželské víza, tak mohol vycestovať do Británie a ostať tam dva roky. To aj urobil. Hoci si našiel prácu v miestnom supermarkete, stále vyciciaval svoju manželku, ktorá mu poskytla ďalších 26 000 libier. "Povedala som mu, že mu viac peňazí už nedám. Čo keby som zajtra zomrela? Nemala by som ani na vlastný pohreb," posťažovala sa. 

Odvtedy to vraj začalo s ich manželstvom, počas ktorého si vraj užívali divoký sex, ísť dolu kopcom. Obzvlášť po tom, ako sa Ibrahim dozvedel, že po svojej žene nezdedí jej prímorský bungalov. "13. júna, po ďalšej obrovskej hádke, som mu oznámila, že je koniec. Bolo to jedno z najťažších rozhodnutí, aké som musela urobiť, pretože som ho naozaj milovala. Ale už som nemohla ďalej predstierať, že sa náš vzťah zlepší," uzavrela Britka svoju verejnú spoveď. 

Viac o téme: ZajačikZlatokopIris JonesMohamed Ibrahim
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu