Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ľudia na pláži v Chorvátsku boli svedkami poriadnej nechutnosti: Na pláži stál muž a naťahoval svoj...

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

SPLIT – Asi existuje len málo vecí, ktoré domáci v Chorvátsku toto leto ešte nevideli. Ženu zo Splitu však minulý týždeň rozrušil muž, ktorý za bieleho dňa masturboval na pláži. Spolu s manželom celý výjav neveriacky sledovali. Nemali so sebou mobily, preto muža nemohli odfotiť.

Rozrušená žena zo Splitu bola spolu s manželom svedkom nepríjemného incidentu. Ako uviedla pre chorvátsky portál Slobodna Dalmacija, v stredu 23. augusta okolo šiestej podvečer na jednej z mestských pláží v Žnjane masturboval muž. Keďže si dvojica so sebou priniesla len uteráky, nemali mobilné telefóny a muža sa im zachytiť nepodarilo.

Ľudia na pláži v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

„Stál vzpriamene, aby ho každý videl, a naťahoval svoj pohlavný úd. Mal asi 60 rokov a fúzy. Keď tam každý deň prídete okolo 18:00, nájdete nahých masturbujúcich mužov. Sú v tomto meste nejaké hliadky? Čo je to za mesto?“ uviedla žena v e-maile, ktorý poslala do redakcie. 

Na základe informácií, ktoré žena známa len ako K. T. poskytla, polícia muža o deň neskôr zatkla. „Priviedli sme ho na policajnú stanicu, zatkli a aktuálne proti nemu prebieha trestné vyšetrovanie,“ uviedli predstavitelia policajného oddelenia Split-Dalmácie. Mužovi hrozí pokuta od 300 do 2 000 eur alebo trest odňatia slobody na jeden mesiac.

Viac o téme: PlážMasturbáciaChorvátskoSplit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu