Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žena chcela kúpiť auto z druhej ruky, všimla si však malý detail: Ľudia z neho idú do kolien

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Kúpa ojazdeného auta nemusí byť vždy dobrý nápad. Pozitívnom je obvykle nižšia suma, no na druhej strane vám môže pôvodný majiteľ zatajiť veľmi dôležité vady. Na vlastnej koži sa o tom presvedčila Američanka, ktorá počas testovacej jazdy odhalila nepríjemný detail.

Kým niektorí majitelia predávajúci svoje vozidlá stavia na absolútnu úprimnosť, iní sa snažia predať auto aj za cenu lží. Na takéhoto muža narazila Američanka Rachel Rossová, ktorá si chcela kúpiť Ford Taurus z roku 2005. Hoci sa jej auto spočiatku páčilo a bola pripravená zaplatiť zaň 8 000 dolárov (7 386 eur), nakoniec sa ukázalo, že vozidla za takú sumu nestojí. Drzý predavač sa jej totiž pokúsil predať auto, ktoré má pod kobercom dieru v podlahe, informovala vo videu na TikToku.

Našťastie si Rachel dieru všimla počas testovacej jazdy a čoskoro od kúpy upustila. "V kabíne bolo veľmi hlučno a hneď som tušila, že niečo nie je v poriadku. Keď som zdvihla koberec, uvidela som obrovskú dieru. Bez slova som vystúpila z auta. Chceli ma oklamať, asi si mysleli, že si to nevšimnem," uviedla Rachel v komentároch, kde vysvetlila, že auto nekúpila. "Našťastie som si nekúpila auto a takto som ušetrila 8 000 dolárov, ktoré som bola ochotná zaplatiť." 

Video získalo množstvo reakcií a komentárov od používateľov sociálnej siete. Mnohí sa na tom schuti zasmiali. "Dali ti auto Freda Flinstona," zavtipkoval jeden z komentujúcich. "Máš klimatizáciu zadarmo," pridal sa ďalší. "Pravidlo číslo 1: Nikdy never niekomu, kto tvrdí, že jeho auto je v absolútnom poriadku," dodal tretí.  

Viac o téme: VozidloPoškodenieAuto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu