Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dievčina pobúrila oblečením, v ktorom si užívala festival: Muži si pri pohľade na ňu všimli jediné

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Shelbi Evans)

YELGUN - Návštevníčka festivalu Splendour in the Grass v austrálskom Novom Južnom Walese zareagovala na nevhodné poznámky, ktoré jej adresovali dvaja muži. Cez sociálnu sieť tak šíri do sveta tvrdý odkaz všetkým, ktorí si myslia, že iba štíhli ľudia majú právo obliekať sa podľa najnovšej módy a užívať si zábavu.

Hudobný festival Splendour in the Grass sa okrem iného nedávno zviditeľnil aj vďaka Shelbi Evansovej, ktorá na Facebooku reagovala na uštipačnú poznámku istej dvojice. Tá si robila posmešky z jej postavy a oblečenia. Autorka príspevku pridala aj fotku, na ktorej pózuje na festivale v hnedých nohaviciach a sieťovanom čierno-oranžovom tričku, pod ktorým má iba podprsenku. "Práve sa na mňa dvaja odporní muži oborili za to, čo mám dnes večer na sebe," napísala. 

 

To those that say fatphobia isn’t real; I’ve just had two revolting males dry reach at me for wearing what I am wearing...

Posted by Shelbi Evans on Friday, July 21, 2023

Podľa dievčiny išlo o prejav "tukofóbie", pretože muži sa zamerali iba na jej typ postavy. "Namiesto toho, aby si všimli môj úsmev, vlasy alebo čokoľvek iné, sústredili sa na moju hmotnosť a rozhodli sa pokaziť mi úsmev."

 

The face hasn’t been done yet so ignore that! The fit though 🔥 ❤️

Posted by Shelbi Evans on Thursday, July 20, 2023

Shelbi však nad aroganciou mužov ohrnula nos a sľúbila si, že im nedovolí "otupiť jej lesk". Odkázala im: "Tuční ľudia existujú! Zmierte sa s tým! Nie som tu na to, aby som robila radosť niekomu inému než sebe." Austrálčanka zároveň odporučila každému, kto má podobné nemiestne poznámky, aby bol radšej ticho. "Roky som bojovala za sebavedomie, ktoré mám dnes. Títo jedinci mi ho dnes večer len zvýšili," uzatvára. 

Dievčina pobúrila oblečením, v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Shelbi Evans)

Jej príspevok zaplavili povzbudzujúce komentáre. "Si krásna s úžasnou láskavou dušou. Prosím, nikdy nemeň osobu, ktorou si! Milujem ťa takú, aká si," pochválil ju jeden užívateľ. Ďalší ju považujú za sexi a reakciu mužov označili za prejav ich vlastnej neistoty. Niekoľko trollov ale obvinilo Evansovú z podporovania obezity. Ona to odmietla so slovami, že jednoducho len inšpiruje ostatných, aby sa cítili dobre v tele, ktoré im bolo dané. 

Viac o téme: ObezitaAustráliaFestival
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu