Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Toto je vraj RECEPT na najlepšiu omáčku na cestoviny na svete: Len tri ingrediencie! Vyskúšate ju?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Ak cez deň či po práci nemáte čas na dlhé vyváranie, máme pre vás superrýchly recept na parádne cestoviny. Pozostáva len z troch ingrediencií, z ktorých pripravíte omáčku. Vraj chutí lepšie než akákoľvek iná. Vyskúšate ju?

Príprava niektorých najlepších pokrmov na svete môže niekedy trvať celé hodiny a tá drina v konečnom dôsledku aj zvyčajne stojí za to. Väčšina ľudí ale nemá počas pracovného týždňa čas na takéto dlhé varenie, preto radšej uprednostňuje rýchle recepty, ktoré zároveň dobre chutia. 

Toto je vraj RECEPT
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Jedným z nich je nepochybne ten, ktorého autorkou je už zosnulá oceňovaná talianska kuchárka Marcella Hazanová. Publikácia Delish jej omáčku na cestoviny dokonca považuje za tú úplne najlepšiu na svete. Tvoria ju len tri ingredience - konzervované paradajky, cibuľa a maslo. 

POSTUP

Polovicu ošúpanej cibule (nepokrájanej) vložte na panvicu spolu s kúskom masla a paradajkami a nechajte 45 minút dusiť na miernom ohni. Podľa vlastnej chuti môžete osoliť a okoreniť. Občas premiešajte. Krátko pred koncom dajte variť špagety. Po dovarení z omáčky vyberte cibuľu a môžete servírovať. Ak je vám ľúto vyhodiť cibuľu, pokrájajte ju na malé kúsky a hoďte späť do omáčky. Dobrú chuť! 

Viac o téme: ŠpagetyCestovinyRecept
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu