Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rybár chcel predať svoju loď: Žiadny kupec! Keď si ľudia všimli ten detail, stuhli od hrôzy

(Zdroj: Facebook/Rodney Fischer)

KIMBERLEY - Napriek tomu, že rybár Rodney Fischer pred dvoma týždňami na Facebooku inzeroval predaj svojho člna, nikto nebol dosť odvážny na to, aby jeho ponuku prijal. Pravdepodobne za to môže hrôzostrašný malý detail na fotografii.

Na záberoch, ktoré Fischer zverejnil na Facebooku, vidno, že k jeho hliníkovej lodi vedie množstvo masívnych krokodílích odtlačkov v bahne. Podľa jeho slov sú to najväčšie stopy, aké kedy v tejto oblasti videl. "Určite museli mať priemerne 1,6 metra - od vonkajšej strany jednej stopy po vonkajšiu stranu protiľahlej. Iné krokodíly s veľkosťou okolo štyroch metrov mali stopy dlhé 1,1 metra, takže tento naozaj vynikal," povedal pre Yahoo News Australia.

 

For Sale. 12 foot tinny As is where is 😵‍💫

Posted by Rodney Fischer on Saturday, July 15, 2023

Krokodílie stopy si všimol pri plavbe po rieke Ord neďaleko Wyndhamu v regióne Kimberley v Západnej Austrálii. "Stopy boli takmer také široké ako moje, len masívne. Bol som ohromený, pretože v porovnaní s inými veľkými stopami boli tieto oveľa väčšie." 

Na rozdiel od mnohých ľudí, ktorí sa krokodílov boja, Rodney sa ich nestráni a dokonca s nimi vyrastal. Odmalička chytal krokodíly na odľahlom polostrove Gove. Neskôr prijímal objednávky od kožiarskych fariem, ktoré mu platili za chytanie dvoj a štvormetrových jedincov. "Vonku vo vode sa cítim celkom pohodlne. Nikdy som nemal žiadne incidenty, žiadne nehody ani nič podobné," uzavrel. 

Viac o téme: KrokodílRybárAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu