Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nechutný dôvod, prečo by ste nikdy nemali používať kozmetické balenia z hotelovej izby

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WASHINGTON - Používate v hoteloch ponúknuté kozmetické výrobky na starostlivosť o telo? Istá hotelová manažérka na TikToku radí, čomu by ste sa mali v hoteloch vyhýbať. Šampóny, balzamy či sprchové gély boli prvé na rane.

TikTokerka vo videu vysvetlila, prečo by ste sa mali vyhýbať baleniam sprchových gélov, telových mliek a šampónov, ktoré si počas pobytu v hoteli nájdete v kúpeľni. "Nikdy ich nepoužívajte v hoteloch. Verte mi!" varovala. 

Pri odskrutkovaní vrchnej časti fľaše šampónu ďalej pokračovala: "Prečo? Lebo nie sú bezpečné. Môžu sa otvoriť a predchádzajúci hosť tam môže dať, čo chce. Môže tam dať farbu na vlasy, odfarbovač, čokoľvek. Naozaj ich nikdy nepoužívajte." Namiesto toho manažérka odporúča, aby si hostia vždy priniesli svoje vlastné mini balenia kozmetických prípravkov. "Ak si neprinesiete vlastné, choďte na recepciu a požiadajte o novú súpravu," dodáva. 

Viacerí užívatelia ocenili túto radu a vraj sa ňou odteraz budú aj riadiť. "Toto je skvelá rada, ďakujem. Dokonca si do nich môžu dať aj depilačný krém," poznamenala jedna osoba. "Hej. Vždy som si myslel, že po odhlásení dajú do izby nové potreby. Vďaka za zdieľanie," uviedol niekto ďalší.

Viac o téme: KúpeľňaKozmetikaHotel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu