Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladík sa zhrozil, keď zbadal, čo stvárajú turisti zo Srbska: Robíte toto aj doma, ste normálni?!

(Zdroj: Twitter/baneser)

TREBINJE - Muž z Bosny a Hercegoviny nakrútil na video turistov zo Srbska, ktorí počas jazdy vyhadzovali odpadky na cestu. To ho nahnevalo, a preto ich oslovil. Tvrdili, že smeti údajne odfúkol vietor. Ľudia na sociálnej sieti sú na strane domáceho a takéto správanie odsudzujú.

Sociálnymi sieťami sa šíri video nakrútené v okolí mesta Trebinje v Bosne a Hercegovine, na ktorom muž zastavuje auto s poznávacou značkou srbského mesta Kraljevo, pretože jeho posádka vyhadzovala odpadky z okna počas jazdy. "Hádžete odpadky cez okno auta aj v Kraljeve? A slečna?" spýtal sa mladík. 

Vodič sa neúspešne pokúšal ospravedlniť tým, že argumentoval, že spolujazdkyňa smeti nevyhodila, ale náhodou vyleteli von. "Videl som, keď ste to hodili. Nerobte to tu, počuli ste? Prečo vyhadzujete odpadky? Ste normálny?" reagoval evidentne nahnevaný muž. 

Drvivá väčšina užívateľov Twitteru sa postavila na stranu muža, ktorý pokojne diskutoval. "Tomu sa hovorí vlastenectvo a láska k vlasti, nie krížiky, mesiace, hviezdy, ľalie a trikolóra," napísal jeden z komentujúcich. Ďalší súhlasil a dodal: "Pre tých z Kraljeva je to ľahké. Najsilnejší sú, keď prídu z Nemecka a vyhadzujú odpadky. Len čo vstúpia do Bosny a Hercegoviny, zabudnú na svoje spôsoby a stanú sa Indmi."

Viac o téme: TuristiOdpadkyŽivotné prostredieBosna a Hercegovina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu