Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VIDEO ženy idúcej po ulici desí ľudí: Pozrite, čo urobí na chodníku, ako je to možné?!

(Zdroj: TikTok/nknown1575489)

LONDÝN - Internetom sa šíri bizarné video, na ktorom sa istá žena na ulici pohybuje tak, ako keby v jednej chvíli zamrzla. Príspevok sa stal zdrojom veľkého množstva podivných a tajuplných teórií, ktoré sa hromadia v sekcii komentárov.

TikTok video zobrazujúce robotické pohyby ženy, ktorá kráča po ulici, upútalo pozornosť užívateľov sociálnej siete a stalo sa zdrojom viacerých teórií. Žena, ktorá sa pohybuje, ako keby zamrzla, sa zrazu zastaví a po chvíľke opäť pokračuje v chôdzi. "Predtým bola takto minútu. Prečo zamrzla?" pýta sa autor príspevku. 

Šesťsekundový klip sa medzičasom stal virálnym. "Toto je zaradené do môjho súkromného playlistu s názvom 'znepokojujúce'," uviedol jeden užívateľ. "Zhodneme sa na tom, že sme boli svedkami okamihu v údolí divných vecí," poznamenal ďalší. 

Iní, naopak, považujú celú záležitosť za veľmi zábavnú. "Na chvíľu sa odpojila," zavtipkovala jedna osoba, zatiaľ čo ďalšia skonštatovala, že žena vo videu "mala jednoducho zlú wifi". Niektorí dokonca zašli až tak ďaleko, že prišli s vlastnými teóriami, ktorými vysvetľovali, prečo sa žena pohybuje tak neprirodzene. "Vstúpila do portálu inej dimenzie," píše sa v jednom komentári. Ďalší ponúkol trochu alternatívnejšie vysvetlenie: "Pravdepodobne musela ísť na toaletu a toto bol moment, kedy  to musela zadržať."

Viac o téme: Záhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu