Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Čo zbadáte ako prvé na FOTO? Test prezradí, či máte šiesty zmysel alebo nie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Sociálne siete zverejňujú rôzne testy osobnosti, vďaka ktorým sa o sebe môžete veľa naučiť. Príkladom je aj tento test, ktorý sa objavil na TikToku. Stačí, keď sa pozriete na obrázok a poviete, čo vidíte ako prvé, či muža alebo tučniaka. Výsledky vás možno prekvapia.

Osobnostné testy môžu byť zábavným spôsobom, ako spoznať seba samého a odhaliť zručnosti alebo vlastnosti, o ktorých ste možno nikdy predtým neuvažovali. Jeden taký test údajne odhalí, či ste nezávislá duša s odvrátenou stránkou alebo vysoko intuitívna osoba so šiestym zmyslom, pokiaľ ide o emócie iných. Teraz už možno máte celkom dobrú predstavu o tom, ako a kde sa v tomto ohľade zaraďujete, ale roztomilá optická ilúzia vás v tom môže utvrdiť. Osobnostný test zdieľala TikTokerka Mia Yilinová. Zachytáva mužskú tvár aj tučniaka.

"Ak ste ako prvého videli tučniaka, potom ste nezávislý duch, ktorý túži po slobode a autonómii. Darí sa vám, keď máte priestor presadzovať svoje vlastné záujmy a ciele," povedala Mia s tým, že zároveň môžete byť niekedy považovaní za trochu neprítomných alebo vzdialených kvôli dôležitosti, ktorú pripisujete tráveniu času osamote. 

Čo zbadáte ako prvé
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Tí, ktorí ako prvé uvidia mužovu tvár, môžu mať šiesty zmysel, pokiaľ ide o emocionálnu inteligenciu. "Vaša intuícia je mimo tabuliek a môžete ľahko vycítiť emócie a zámery iných ľudí," prezradila Yilinová. Zároveň varovala, že keďže sú takíto ľudia nadaní, budú pravdepodobne tiež sužovaní pochybnosťami o sebe a môžu hľadať potvrdenie od iných, čo spôsobí, že budú spochybňovať svoje vlastné inštinkty.

Mnohí užívatelia boli ohromení zdanlivou presnosťou testu. "Poznáte ma lepšie ako väčšina mojich priateľov," uviedol jeden z komentujúcich. Iná osoba však prišla so zaujímavou otázkou: "Čo ak vidím oboje súčasne?"

Viac o téme: Optická ilúziaTest osobnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu