Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dráma pri bazéne: Blondínka v bikinách nechutne zaútočila na oslavujúcu rodinu! Neskutočné, čo jej vadilo

(Zdroj: TikTok/jadeserie)

LAKEWOOD - Neznáma žena si počas osláv 4. júla poriadne podala latinoamerickú rodinu. Išlo o rasový útok, pri ktorom im niekoľkokrát povedala, aby vypadli a nazvala ich odpadom. Dotknutá rodina sa bránila, no agresívnu ženu sa im nepodarilo zastaviť. Situáciu upokojila až polícia.

Žena v bikinách v apartmánovom komplexe Alta Green Mountain v meste Lakewood v Colorade rozpútala rasovo motivovaný verbálny útok proti rodine latinskoamerického pôvodu. Nazývala ju odpadom za to, že štvrtého júla zorganizovala párty pri bazéne. Video zverejnené na TikToku jedného z člena rodiny ukazuje, ako sa neidentifikovaná blondínka v slnečných okuliaroch a plavkách s leopardím vzorom rozzúrila, keď na rodinu chrlila rasové komentáre. "Máte mexickú párty v bazéne. Odpad," zakričala. Potom si však všimla, že ju nakrúcajú a pokúsila sa zobrať im telefón. "Nemôžete to robiť. Nemôžete ma len tak nahrávať," vyhlásila, zatiaľ čo kráčala k dotyčnému, aby mu vytrhla mobil z ruky.

@jadeserie According to this karen all mexicans are low class. I hope this video is found by her coworkers, family and friends. Acting like this at family BBQ with children is absolutely disgusting. #VozDosCriadores #casamigos #karensgoingwild #karensoftiktok #karens ♬ Party - Bad Bunny & Rauw Alejandro

Video ďalej pokračuje záberom na ženu na ležadle, ako sa ďalej háda s rodinou. Pri nej stojí muž, ktorý stále telefonuje, čím jej zdanlivo bráni priblížiť sa k rodine. "Si odporný! Smrdíš," skríkla a ukázala prstom na tých, ktorí sa okolo nej tlačili. Následne muž držal ženu na ležadle, keď aj naďalej pokračovala v hanebnom vyčíňaní. 

Hispánci a Latinoameričania tvoria podľa amerického sčítania ľudu asi 29 percent populácie v Denveri. Nie je jasné, čo viedlo k hádke medzi ženou a rodinou. Tá si spolu s deťmi vychutnávala grilovačku, keď sa odohrala nechutná scéna. Na miesto prišli aj traja policajti, žiadne trestné oznámenie ale v prípade nepadlo, informoval New York Post

Viac o téme: Oslavaútok Colorado
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu