Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Žena otvorila skriňu v hotelovej izbe: Z toho, čo v nej našla, ju naplo! Hororový objav na VIDEU

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TALLAHASSEE - Žena z Floridy ostala zhrozená po tom, ako vo svojej hotelovej izbe objavila vrecko s tekutinou, ktorá pripomínala krv. Keď jej upratovačka povedala, odkiaľ údajne pochádza, až ju striaslo. V danom hoteli sa podľa vlastných slov už nikdy neubytuje.

Ash Whiteová sa koncom júna posťažovala na hotel Hilton Garden Inn v meste Tallahassee na Floride, v ktorom bola ubytovaná. Tvrdí, že po jej príchode nebola izba uprataná, boli v nej vrecká s odpadom a neustlaná posteľ. Najväčší šok ale prišiel po tom, ako otvorila skriňu, aby si do nej uložila oblečenie. Našla v nej totiž mikroténové vrecko s nejakou červenou tekutinou, ktorá vyzerala ako krv. Hneď konfrontovala zamestnancov hotela, ktorí jej len sucho oznámili, že zrejme ide o mŕtvy plod. "Sme zazmluvnení so spoločnosťou Planned Parenthood. Toto vyzerá ako potratený plod. Vezmeme to preč," povedala vraj chyžná zhrozenej hostke. 

 

“We’re contracted with Planned Parenthood,” the staffer said, according to the woman. “This looks like an aborted fetus. We’re just going to take it.”

Posted by New York Post on Wednesday, July 5, 2023

Prípadom sa už zaoberá miestna polícia. Žena od hotela žiada vrátenie peňazí, ktoré zaplatila za svoj pobyt. "To nebol nejaký obyčajný incident, po ktorom idete jednoducho ďalej. Toto bol najhorší deň v mojom živote. Takže chcem späť svoje peniaze," vyhlásila Whiteová. 

Nakoniec vysvitlo, že tekutina vo vrecku mala oveľa menej hrozivý pôvod, i keď poriadne nechutný. Išlo o víno a zvratky. "Naši pracovníci okamžite kontaktovali kompetentné úrady, ktoré začali v tejto veci vyšetrovanie. Forenzná analýza odhalila, že dané obvinenie sa nezakladalo na pravde. V našich zariadeniach sa snažíme zachovať najvyššie štandardy čistoty a bezpečnosti pre všetkých našich hostí," uviedol generálny manažér hotela Jason Curtis pre Florida Standard

Viac o téme: HotelHotelová izba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu