Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lovci duchov navštívili tragické miesto, kde sa utopilo 26 detí: Až doma si všimli, čo nakrútili... hrôzostrašné VIDEO

 Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Project reveal - Ghosts of Britain)

SOUTH YORKSHIRE - Vyšetrovatelia paranormálnych javov sa domnievajú, že zbadali ducha malého dievčatka, ktoré sa utopilo pri banskej katastrofe v Británii pred takmer dvesto rokmi. Podľa strašidelných záberov sa zdá, že dievčatko sa pokojne vznáša vo vzduchu. Všetko zaznamenali v živom vysielaní na Facebooku.

Lovci duchov Linzi a Lee Steerovci tvrdia, že v živom vysielaní na Facebooku sa im podarilo zachytiť ducha dievčatka. Spočiatku predpokladali, že počas svojej cesty do Huskar Pit v anglickom grófstve South Yorkshire 24. júna nezaznamenajú žiadnych duchov, ale keď sa pozorne pozreli na svoj záznam, zmenili názor. Všimli si, že zrejme zachytili jedno z 26 detí, ktoré sa utopili pri zaplavení banskej šachty v roku 1838. 

 

LOOK at this screenshot captured on our live tonight , at the Huskar mine. Could this be one of the poor children spirits , do you see it ? Thanks Carole

Posted by Project reveal - Ghosts of Britain on Saturday, June 24, 2023

V zázname z vysielania vidno niečo, čo sa javí ako biele zjavenie vznášajúce sa pred kmeňom stromu, pričom 37-ročný Lee odchádza preč bez toho, aby si to všimol. Linzi sa domnieva, že záhadnou postavou je dievča oblečené v bielych šatách a hovorí, že si je na sto percent istá, že ide o ducha. Dieťa údajne videli v blízkosti starej šachty, ktorá sa zaplavila po tom, ako sa vylial potok. Mŕtve deti boli umyté a oblečené v bielom, keď ich pochovali. Preto má duch na sebe biele šaty.

"Vyzerá to tak, že tam stojí malé dievčatko. Zachytila som skutočného ducha. Má biele šaty a vidím malú tvár, ústa a dve oči. Je to naozaj zaujímavé, pretože si myslím, že je to blízko šachty, kde sa utopili deti," povedala Linzi. Ďalej priznala, že Leeho zábery zaskočili, hoci bol voči nim trochu skeptický. Dvojica tiež zachytila niekoľko zaujímavých meraní elektromagnetického poľa pomocou svojho zariadenia na lov duchov po tom, čo oslovili duchov s otázkami.

 

Screenshots here for The children of Huskar Pit ❤️

Posted by Project reveal - Ghosts of Britain on Saturday, June 24, 2023

Steerová sa vraj pri návšteve pamätníka vždy cíti emotívne. Miesto je poznačené sochou detského baníka vyliezajúceho z diery, ktorú miestni obyvatelia nechali vyrobiť v roku 1988 pri príležitosti 160. výročia tragédie. Dvojica pravidelne zdieľa svoje vyšetrovania so svojimi sledovateľmi, ktorých to najnovšie mimoriadne vydesilo. "Fantastický úlovok, bravúrne! Jasne ju vidím v bielych šatách," poznamenal jeden z nich. 

Viac o téme: DuchParanormálny javLovci duchov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu