Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dievčine sa páčil mladík sediaci pred ňou v lietadle: Poslala mu odkaz! A potom zažila šok z toho, ako to dopadlo

(Zdroj: TikTok/nataliebonbon)

SAN DIEGO - V TikTok videu, ktorého autorkou je pasažierka lietadla Natalie, by sa dala romantika doslova krájať. Príspevok dokumentujúci príbeh z oblakov zaznamenal už v priebehu 24 hodín takmer tri milióny zhliadnutí. Užívatelia sú šokovaní bezprostrednosťou a odvahou jeho autorky, ktorá týmto spôsobom všetkých povzbudzuje k tomu, aby vždy kráčali za svojím cieľom.

Američanke Natalie sa na palube lietadla spoločnosti Southwest tak veľmi zapáčil jeden z cestujúcich, že sa okamžite rozhodla urobiť všetko pre to, aby sa s ním zoznámila. Svoju neobvyklú stratégiu zdokumentovala vo videu zverejnenom na TikToku, ktoré sa teší veľkému záujmu užívateľov. Príspevok zachytáva rodáčku zo San Diega, ako sedí v lietadle a sleduje dobre vyzerajúceho mladíka sediaceho v rade pred ňou. Následne zdieľala fotografiu poznámky, ktorú načmárala na servítku. "Ak si nezadaný/zaujímavý, napíš mi niekedy." Pridala aj smajlíka, svoje telefónne číslo a podala ju dotyčnému cestujúcemu. 

@nataliebonbon Also did this towards the end of the flight so it wasn’t awkward for a long time just incase 😅 #datingtok #catchingflights #singletok #flightsandfeelings #summer23 ♬ Bops Goin Brazy - Tyga

Pozoruhodné je, že muž sa otočil a predstavil sa jej. Po krátkej výmene zdvorilostných fráz Natalie od neho dostala správu: "Ahoj Natalie, rád ťa spoznávam. Áno, som slobodný a mám záujem." Romantická "story" odohrávajúca sa v oblakoch vyvolala u ľudí zvedavosť, ktorí sa nevedia dočkať ďalších informácií. "Kde sa môžeme prihlásiť na odber noviniek o vzťahoch?" okomentovala video jedna osoba. Na letový flirt dokonca zareagovalo oficiálne TikTok konto aeroliniek Southwest: "Ako letecká spoločnosť lásky to zaujíma aj nás!" 

@nataliebonbon Replying to @Becky Reynolds ♬ Bops Goin Brazy - Tyga

Natalie následne zdieľala druhé video, v ktorom prezradila ďalšie podrobnosti o výmene textových správ s anonymným fešákom. "Zajtra a v pondelok večer mám voľno. Chceš ísť na rande? Je tu pár miest, ktoré by som chcel navštíviť," napísal jej. Dievčina sľúbila, že absolvovaní schôdzky zverejní ďalšie detaily. A tak urobila. Dvojica už bola spolu na niekoľkých rande, takže to vyzerá celkom sľubne. "Dúfam, že to niektorých ľudí povzbudí k podobným činom," dodala. 

@nataliebonbon

Sorry ran out of time part 3 is super short tho 💕thanks for the support ☺️

♬ original sound - Natalie
Viac o téme: LietadloRandeRomantikaLet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu