Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Termálna kamera zachytila záhadného tvora: Miestnym už roky naháňa strach! VIDEO ako dôkaz

 Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/bigcatconversations)

DEVON - Neznámy tvor túlajúci sa britským vidiekom bol už viackrát spozorovaný, tentoraz sa však podarilo nakrútiť záznam, ktorý pôsobí dôveryhodne. Viacerí miestni obyvatelia už roky hovoria o veľkých mačkách, ktoré žijú v ich okolí. Presvedčil ich najnovší dôkaz?

V minútovom videu na TikToku vytvorenom termokamerou je možné vidieť mačku s dlhým chvostom. "V tomto zábere vidíte oči celkom jasne. Spomalili sme záznam, aby sme ukázali chrbát zvieraťa," ozýva sa v ňom. Niektorí miestni tohto zvláštneho tvora už videli viackrát, iní opísali strašidelný moment, pri ktorom mali pocit, že ich niečo prenasleduje.

@bigcatconversations This footage was taken in 📍 Devon, UK 🇬🇧 in October 2022. A stalker walked towards an animal at night, filming it with his thermal camera. As he approached the animal it turned and bounded off, with something in its mouth. #britishbigcats #bigcatsightings #bigcatsuk #bigcatsoftiktok #ukbigcats #wildbritain #wildpuma #devon #bigcats #dartmoor #beastofexmoor ♬ Intense Music(850540) - Pavel

Po zdieľaní príspevku sa väčšina ľudí zhodla na tom, že video je zatiaľ najlepším dôkazom toho, že na ich vidieku žijú pumy alebo jaguáre. V priebehu rokov bolo v tejto časti krajiny nahlásených množstvo svedectiev o veľkých mačkách. Zistilo sa, že nedávna DNA zo vzorky čiernych chlpov, ktorá sa našla na plote farmy v anglickom grófstve Gloucestershire, bola na 99 percent zhodná s DNA čierneho leoparda, informoval Bristol Live.

Pod videom sa nazbieralo viacero komentárov. "Prosím, chráňte tieto zvieratá za každú cenu," poznamenal jeden z užívateľov. Ďalší komentoval: "Toto sú pravdepodobne jediné zábery britskej mačky, ktoré som videl a ktoré sú veľmi presvedčivé." 

Viac o téme: MačkaVidiekLesZáhadný tvor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu