Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vodičku vydesil pohľad na kufor auta pred ňou: Trčali z neho... hneď by vám napadol najhorší scenár!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

OHIO - Vodička videla pred sebou auto, z ktorého kufra trčali dlhé vlasy. Napadol jej hneď ten najhorší scenár, a tak nelenila a ihneď volala políciu. Tej opísala situáciu a prezradila im značku, model a evidenčné číslo vozidla. Nakoniec z celej situácie vyplynulo niečo celkom iné.

Toria Townsendová pred jazdou v rýchlosti hodila parochňu do kufra, pričom netušila, aký rozruch spôsobí, píše The Kansas City. "Práve som išla po Lincoln Way, kedy som bola za týmto autom, z ktorého kufra trčali vlasy. Neviem, či to bola parochňa alebo je niekto v kufri," nahlásila neznáma vystrašená vodička policajnému dispečerovi. 

 

So some police officers came to my parents house looking for me lol someone took a picture of my license plate and said...

Posted by Toria Lee on Tuesday, June 13, 2023

Po uvedení údajov o vozidle vyhľadali majiteľku auta, ktorú našli v dome jej rodičov. Policajt jej oznámil, že dostali o nej hlásenie a opísal jej situáciu. Vysvitlo, že Toria je kaderníčka. Celá situácia sa rýchlo vysvetlila, nakoniec sa všetci prítomní na tom dobre zabavili. V príspevku na Facebooku sa Townsendová poďakovala za pokojné zvládnutie situácie.

Viac o téme: PolicajtAutoVlasy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu