Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VIDEO bizarného holuba privádza ľudí do šialenstva: Pozrite na tú hruď a nohy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Sociálne siete obletelo video holuba, ktoré vám vyrazí dych. Vták sa prechádza po stole a nezvyčajným spôsobom vypína hruď, vďaka čomu pôsobí až strašidelne. Niektorí komentujúci uviedli, že im svojím vzhľadom pripomína postavu Pokémona.

Znepokojujúce zábery zdeformovaného holuba s opuchnutým krkom a obrovskými nohami šokovali ľudí po celom svete. Vtáka, o ktorom sa predpokladá, že je to anglický holub Pouter, možno vidieť, ako sa prechádza po stole a nezvyčajným spôsobom vypína hruď. Kvôli obrovským nohám pôsobí naozaj komicky. Nie je jasné, kde video vzniklo, ale vzácne plemeno holubov možno vidieť v celej Európe i Spojenom kráľovstve. Ich bizarný vzhľad je vraj výsledkom dlhoročného selektívneho šľachtenia.

Video zaznamenalo viac ako 23 miliónov zhliadnutí, pričom väčšina ľudí komentovala, ako zvláštne toto stvorenie vyzerá. "Je to mimoriadne znepokojujúce," uvádza sa v jednom príspevku. Iným bolo vtáka ľúto. "Toto nie je dielo prírody, toto úbohé stvorenie sa kolíše a nevidí vlastné nohy." 

Na Twitteri jeden užívateľ uviedol, že tieto holuby sa vyskytujú vo viacerých tvaroch a veľkostiach. "Rovnako ako rôzne druhy domácich psov, aj domestikované holuby sa vyskytujú vo všetkých tvaroch a veľkostiach ako tento vypracovaný holub." Niektorí ľudia na sociálnej sieti ho dokonca prirovnali k Pokémonovi. "Keby som mal päť rokov a mal by som nakresliť vtáka, vyzeralo by to takto," zavtipkovala jedna osoba. 

Viac o téme: Holub
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu