Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladík zažil na slepom rande obrovský šok: Jeho potenciálna priateľka si na schôdzku doniesla... nemyslí vážne!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

JILLIN - Rande naslepo môže byť poriadne predražená záležitosť. Svoje o tom vie muž, ktorý si takéto stretnutie dohodol vo svojej obľúbenej reštaurácii. Nakoniec sa totiž dočkal šokujúceho prekvapenia, pretože dáma, ktorú pozval, prišla aj s rozvetveným príbuzenstvom.

Mladík menom Liu z čínskej provincie Jilin sa zoznámil so Zhang prostredníctvom dohadzovačky. Ich prvé rozhovory prebiehali dobre, tak sa dohodli, že sa stretnú v reštaurácii, ktorú obaja poznali. Zatiaľ čo si on predstavoval príjemné posedenie vo dvojici, jeho potenciálnu partnerku sprevádzalo 23 členov jej rodiny, píše Yahoo

Mladík zažil na slepom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Liu sa snažil brať celú záležitosť s nadhľadom, ale keď mu na konci večera predložili účet, zostal zaskočený. Rande naslepo, z ktorého sa vykľulo rodinné posedenie príbuzných Zhang, mu totiž údajne vytiahlo z vrecka v prepočte takmer 2900 eur. Keďže si nemohol dovoliť taký vysoký účet zaplatiť, rozhodol sa pre urýchlený odchod. Sumu tak nakoniec musela uhradiť Zhang, ktorá však od neho neskôr požadovala, aby jej vrátil aspoň polovicu. Keď jej ponúkol v prepočte 522 eur, rozhorčení príbuzní sa rozhodli podniknúť proti nemu právne kroky. 

Po preskúmaní prípadu sudca rozhodol v prospech Liua. Prikázal mu zaplatiť v prepočte len zhruba 180 eur, čo stačilo na pokrytie konzumného pre neho a jeho potenciálnu priateľku. Doteraz nie je jasné, či si dvojica naplánovala druhé rande, aj keď podľa toho, ako sa vyvíjalo to prvé, asi každý predpokladá, že žiadne ďalšie nebude. 

Viac o téme: Randeúčet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu