Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Moja priateľka spáva s inými mužmi, bol to môj nápad: Bizarný pár šokuje ľudí na internete

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Istý Brit hovorí, že jeho vzťah s priateľkou sa posilnil, odkedy jej navrhol, aby spala s inými chlapmi. Pár priznáva, že majú otvorený vzťah, ktorý je založený na dôvere a vzájomnej láske. Dokonca spolu vychovávajú dieťa, ktoré však o zvláštnom sexuálnom živote svojich rodičov nič nevie.

Tridsaťšesťročný Matt, ktorý odmietol prezradiť svoje priezvisko, porozprával o svojom štvorročnom vzťahu so Zoe v rozhovore pre YouTube seriál s názvom "Love Don’t Judge". On a 31-ročná Zoe spolu chodili len niekoľko mesiacov, keď jej navrhol, aby začala mať sex s inými mužmi. "Keď s tým súhlasila, bol som šťastný, pretože ma partnerky predtým podvádzali, takže som bol celkom rád, že som našiel niekoho, kto ma nebude podvádzať." 

 

Matt, who declined to give his last name, spoke out about his frisky four-year relationship with ladylove Zoe in an interview for the YouTube series “Love Don’t Judge.”

Posted by New York Post Health & Parenting on Saturday, June 3, 2023

Nekonvenčný sexuálny život pomohol odstrániť paranoju, ktorú si so sebou Matt niesol z predchádzajúcich vzťahov a zároveň odomkla novú úroveň dôvery, intimity a komunikácie s jeho priateľkou. Jej strhujúce sexuálne stretnutia sa konali, keď bol Matt v práci, ale to neznamenalo, že prišiel o všetku zábavu. Matt totiž navrhol, aby nakrútila svoje úlety s neznámymi chlapmi na video, s čím súhlasila. "Posiela mi fotografie, videá. Nakoniec som sa do toho prakticky zapojil. Bolo to ako moje vlastné amatérske porno," približuje.

Podľa jeho slov boli všetci Zoeini sexuálni partneri mladí a dobre vyzerajúci muži. Pripustil, že občas trochu žiarli. Ale na konci dňa vie, že sa k nemu Zoe vždy vráti. Čoskoro po tom, ako začala spávať s cudzími mužmi, navrhla, aby Matt začal spávať s inými ženami. Spočiatku sa zdráhal. NIkdy vraj nechcel mať sex s nikým iným, ale ona chcela vidieť, ako to robí s inými ženami. Nakoniec súhlasil. Po štyroch rokoch je dvojica stále v otvorenom vzťahu, hoci má prísne pravidlá. Nemôžu mať pred sebou žiadne tajomstvá a nemôžu spávať s niekým, koho ten druhý nemá rád.

Pred dvoma rokmi Matt dokonca povzbudil Zoe, aby si začala zarábať na OnlyFans. Odvtedy sa ryšavka stala hviezdou platformy pre dospelých. Napriek skepticizmu zo strany priateľov pár trvá na tom, že sa navzájom hlboko milujú a svoj vzťah by nezmenili. Tiež sa údajne navzájom nepodvádzajú, pretože nemajú pred sebou žiadne tajnosti. Dokonca spoločne vychovávajú dieťa, ktoré však o ich aktivitách nič nevie. Vraj mu o všetkom povedia, keď bude staršie. 

Viac o téme: SexVzťahy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu