Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žena si kúpila lacné sako v second hande: Vo vrecku našla tajný odkaz! Keď si ho prečítala, až ju striaslo

(Zdroj: Facebook/scott.murray.5602)

SEVERNÁ KAROLÍNA - Žena zo Severnej Karolíny si nedávno v charitatívnom obchode kúpila červené sako, ktoré bolo veľmi lacné a hneď sa jej zapáčilo. Nadšenie však opadlo, keď v jednom z vreciek našla strašidelný odkaz dnes už možno mŕtvej osoby. Fotografia upútala pozornosť mnohých ľudí.

Fotografia ženy menom JoAnn, ktorá má na sebe oblečené sako z charitatívneho obchodu, sa na Facebooku stala virálnou. Najskôr bola zo svojho červeného kúsku oblečenia nadšená, no radosť rýchlo pominula, keď vo vrecku našla odkaz od jeho predchádzajúcej majiteľky. "Pochovajte ma v tomto červenom obleku," bolo napísané na útržku bieleho papiera. Manžel Scott Murray sa rozhodol zverejniť fotografiu na Facebooku. "Nakupovaním za výhodnú cenu JoAnn našla toto krásne červené sako a vo vrecku lístok," uviedol Murray v príspevku, ktorý zverejnil ešte v apríli 2019.

 

So Joann found this perfect red jacket at the thrift store and it came with a special note

Posted by Scott Murray on Friday, April 26, 2019

Fotografia sa na sociálnych sieťach objavila opäť, pričom upútala pozornosť mnohých ľudí. Tí sa v komentároch podelili o svoje zmiešané názory na bizarnú situáciu. Niektorí sa cítili zle z toho, že želanie predošlej majiteľky sa pravdepodobne nesplnilo, iných zas odkaz vystrašil. "Je smutné, že sa jej nesplnilo posledné želanie," píše jedna osoba. "To je také strašidelné. Nemohla by som to nosiť," podelila sa o názor ďalšia komentujúca. 

Niektorí dokonca špekulovali, že mohlo ísť o prepracovaný žart, ktorý pôvodná majiteľka saka prichystala na nič netušiacu novú majiteľku. "Možno to bol vtip. Babička si nechala všetky svoje obľúbené saká a napísala tento odkaz na to, aby pobláznila svoje deti," špekuluje jeden užívateľ. Niektorým sa nápad tak veľmi páčil, že sami vraj začnú dávať odkazy do vreciek svojho oblečenia.

Viac o téme: OdkazSecondhand
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu