Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nájdete v optickej ilúzii skryté číslo? Dokážu to len tí s najostrejším zrakom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Táto optická ilúzia je vhodná pre každého, kto si chce otestovať svoj zrak. Stačí, keď sa pozriete na obrázok a poviete, aké číslo vidíte. Aj keď to môže pôsobiť jednoducho, nie je to tak. Správne číslo uvidia len ľudia so skutočne orlím zrakom. Trúfnete si?

Ľudia na internete sa pokúšajú odhaliť skryté číslo v zložitej optickej ilúzii. Pre mnohých predstavuje výzvu. Hoci hľadanie správnej odpovede môže byť fuška, v skutočnosti je vaša úloha jednoduchá - nájsť skryté číslo na obrázku. Podarí sa vám to?

Viacerí užívatelia sa v komentári podelili o svoje odpovede. Niektorým to ale príliš nešlo. Ak si ani vy neviete dať rady, pomôžeme vám. Na obrázku je množstvo čísel, ktoré sú skryté uprostred žiarivého a trblietavého červeného pozadia. Podľa správnosti by ste ale mali vidieť číslo 571. "Najprv som nevidela žiadne čísla, až potom, keď som sa na to zahľadela. Najprv 7, potom 5 a potom 1. Je poradie čísel 571 správne?" pýta sa užívateľka Twitteru. Stovky komentujúcich sa na tejto odpovedi zhodli. Našli sa však aj takí, ktorí si mysleli, že na obrázku je číslo 573 či dokonca 285.

Viac o téme: HádankaOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu