Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dievčina v 19 rokoch odišla z domu: Žije na luxusnej výletnej lodi, toto je môj vysnívaný život!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Kto by nechcel žiť na výletnej lodi a plaviť sa okolo sveta na závideniahodné miesta. Istá žena prezradila, že ako devätnásťročná odišla z domu a odvtedy žije a pracuje na výletnej lodi. A toto je vraj len začiatok. Už teraz sa teší, čo ju v tejto súvislosti čaká v budúcnosti.

Antonia Coleová prehovorila o tom, ako dva roky pracovala na palube výletných lodí a dnes žije svoj život snov. Doposiaľ žila a pracovala na troch lodiach a za sebou má dve povýšenia, čo znamená, že sa za ten krátky čas stala manažérkou. "Dva roky, tri lode, dve akcie a môj vysnívaný život. V 19 rokoch som odišla z domu na 11 mesiacov, aby som pracovala na výletnej lodi. Rozlúčila som sa s rodinou a priateľmi a začala pracovať ako kozmetická terapeutka. Cestovala som po svete a čoskoro uplynuli Vianoce a moje narodeniny," uviedla vo videu na TikToku.

Neskôr ju povýšili na asistentku manažéra kúpeľov a darilo sa jej natoľko, že dostala ďalšiu zmluvu. "Po desiatich mesiacoch mi skončila zmluva a začala som ďalších deväť mesiacov v NCL Prima. Na úplne novej lodi som pokračovala ako asistentka manažéra kúpeľov a videla som ešte viac sveta," prezradila. Po šiestich mesiacoch vedenie poslalo Antoniu na manažérske školenie v Miami. Podľa jej slov je toto všetko len začiatok a veľmi sa teší na to, čo sa stane ďalej. 

Mnohí užívatelia zostali očarení a Coleovej popriali veľa úspechov do budúcnosti. "Sledujem ťa, odkedy si s tým začala a som v úžase z toho, ako veľmi si vyrástla a ako ďaleko si sa dostala za dva roky," odkázala jedna z komentujúcich. "Rada vidím, ako sa ženám darí. Gratulujem," napísala ďalšia užívateľka. 

Viac o téme: Výletná loďAntonia Cole
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu