Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Používate zoznamovacie aplikácie? Pozor na tieto signály! Znamenajú, že ten druhý je...

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Nájsť ideálneho partnera nie je jednoduché. Našťastie sú sociálne siete plné užitočných tipov, ako eliminovať tých menej vhodných. Jeden z nich predstavila aj táto TikTokerka, ktorá prišla s inovatívnym konceptom. Vďaka jednému triku znížite riziko, že skončite s nudným človekom.

Nemožno poprieť, že randenie môže byť komplikované. Viacero odborníkov upozorňuje na varovné a červené signály, ktoré vám už na prvom rande napovedia, že druhá polovička pre vás nie je tá pravá. Zdá sa však, že je užitočné sledovať aj signály iných farieb na zoznamovacích aplikáciách. Kým tie zelené symbolizujú dobré vlastnosti, ružové naznačujú potenciálne menšie problémy vo vzťahu. TikTokerka Caitlin MacPhailová prišla s ďalšími - béžovými signálmi. Tie môžu napovedať, že ste nudný človek. Do tejto kategórie signálov patrí napríklad ukazovanie fotografií cudzích domácich miláčikov, aby ste zakryli svoje osobnostné nedostatky či jednoslovné odpovede na otázky.

@itscaito beige is the new red and in other news dating apps are a wasteland 🚩 #hinge #redflags #datingredflags #hingedating ♬ original sound - Caito

Ako ale upozornila MacPhailová, béžové vlajky sú veľmi subjektívne, keďže každý má iné záujmy a vzťahové ideály. "Ak má niekto na svojom profile veľa béžových vlajok, pravdepodobne sa dostanete na koniec bez toho, aby ste sa o ňom naozaj niečo dozvedeli," povedala pre Mashable. "To, či čokoláda patrí do chladničky alebo skrinky, napovedá o tom, že svojho psa budú pravdepodobne milovať viac ako vás, alebo veľa selfie v telocvični a odkazy na telocvičňu sú typické béžové vlajky," pokračovala.

Vo virálnom videu na TikToku sa Caitlin podelila o svoje najobľúbenejšie béžové signály. Patria medzi ne napríklad rozprávanie o tom, že nemáte radi koriander, diskusia o ananáse na pizzi, referencie na mainstreamové sitkomy či neustále podpichovanie okolia. Jej koncept sa stal tak populárnym, že jej ľudia pravidelne posielajú profily iných a ona na základe dostupných informácií upozorňuje na béžové signály.

Viac o téme: VzťahyRandeZoznamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu