Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Adoptovaný mladík pátral po svojich predkoch: Z toho, čo zistil o svojej babke, behá mráz po chrbte

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Adoptovaný muž začal pátrať po svojich koreňoch. To, čo zistil, však zrejme nečakal ani v najhoršom sne. O jednom zo svojich predkov zistil desivú vec, s ktorou teraz musí žiť. V tejto súvislosti dokonca bola nakrútená aj epizóda seriálu, ktorý sa venuje vraždám.

Istý mladík si zadovážil test DNA, aby vystopoval svojich biologických rodičov alebo prípadných súrodencov. Po tom, čo sa dozvedel pravdu o svojich predkoch, zrejme oľutoval svoju zvedavosť. O svojom zážitku prehovoril na stránke Reddit. "Adoptovali ma v roku 1999, asi posledný rok som pátral po svojich biologických predkoch. Môj starý otec z matkinej strany sa s mojou starou mamou rozviedol niekedy na prelome 70. a 80. rokov. Krátko nato sa znova oženil, s novou manželkou mali spolu tri deti," píše autor o svojich zisteniach. Hrôza prišla až potom. "V roku 1988 udusila najmladšieho syna v spánku. V roku 1989 urobila to isté jeho staršiemu bratovi."

Muž ďalej píše, že v roku 1991 bola jeho nevlastná babka odsúdená za vraždu oboch svojich synov a pokus o vraždu svojho ďalšieho dieťaťa tým, že hodila fén do vane, keď ho kúpala. Dievča prežilo. "Moja nevlastná babička z matkinej strany zavraždila svojich dvoch synov a pokúsila sa zabiť aj svoju dcéru. Vo väzení si odpykáva dva doživotné tresty bez možnosti podmienečného prepustenia," píše sa v príspevku. 

Na záver jeho autor poznamenáva, že jedna z epizód amerického seriálu Deadly Women zameraný na skutočné zločiny je venovaná príbehu jeho nevlastnej starej mamy. Konkrétne ide o šiestu epizódu siedmej série. 

Viac o téme: AdopciaVrahyňaDNA test
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu