Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Používate viac hesiel a zabúdate ich? Vďaka tomuto VIDEU ich ľahko nájdete za pár sekúnd

(Zdroj: Getty Images)

VÁRÁNASÍ - Aplikácií, ktoré nám zjednodušujú každodenný život, je mnoho. Na druhej strane však každá z nich vyžaduje heslo, ktoré si musí používateľ zapamätať. Určite každému sa aspoň raz stalo, že svoje heslo zabudol. Vďaka tomuto virálnemu videu ho viete jednoducho zistiť. Stačí dodržať zopár krokov.

Či už ide o heslá do počítača, mobilu alebo rôznych aplikácií, môže byť náročné pamätať si každé z nich, obzvlášť v prípadoch, že ich dlhší čas nepoužívate. Tvorca informatívnych videí Om Jaiswal prezradil, ako získať heslo pre váš e-mailový účet Google, teda Gmail. 

Video sa začína tým, že Jaiswal dáva používateľom pokyn, aby v telefóne prešli na možnosť Nastavenia a klikli na Google. Na stránke sa zobrazí váš profil a meno. Keď sa zobrazí karta na automatické vyplnenie, kliknite na ňu. Tým sa ďalej otvorí funkcia Automatické dopĺňanie pomocou Googlu. Potom prejdite nižšie a nájdite kartu pre heslá. Keď na ňu kliknete, otvorí sa správca hesiel a na tejto karte budete môcť zobraziť všetky heslá. Ak chcete zobraziť heslo pre Google, kliknite na konkrétnu kartu, kde sa vám zobrazí vaše e-mailové ID a hneď pod ním bude vaše heslo.

Video získalo viac ako 400 000 pozitívnych reakcií a množstvo ďakovných komentárov. "Milujem ťa! Moje heslo na Instagrame je po dvoch rokoch späť," uviedol jeden z komentujúcich. Iný užívateľ Instagramu Jaiswalove inštrukcie zjednodušil. "Nastavenia - Google - Automatické dopĺňanie - Automatické dopĺňanie pomocou hesiel Google," poradil. 

Viac o téme: HesloGoogleGmail
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu