Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mladík si na letisku kúpil občerstvenie: Keď zbadal ten astronomický účet... zaplatili by ste toľko?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRISBANE - Čo je veľa, to je veľa, povedal si istý Austrálčan, keď zbadal sumu za jedlo zakúpené na letisku. Po tom, ako pri pokladni zistil, koľko musí zaplatiť za malý croissant a nealkoholický nápoj, ho vraj prešla chuť.

Istý cestovateľ zostal znechutený z toho, koľko stál croissant a pomarančový džús na letisku. "AHOJ! Raňajky za 18,69 dolára (11,28 eura) v bistre Sumo Salad na letisku v Brisbane," napísal na Reddite rozhorčene. Pečivo ho vyšlo na 12,50 dolára (7,5 eura), zatiaľ čo nealko nápoj stál šesť dolárov (3,6 eura). Zaplatiť dokonca musel aj za platbu kartou, a to 16 centov. 

Príspevok vyvolal búrlivú diskusiu. Niektorí však v komentároch uviedli, že takáto cena je primeraná. "Nevidím v tom problém. Letisko vie, že zaplatíte a vy ste zaplatili," poznamenala jedna osoba. Ďalší užívateľ podotkol, že ceny odrážajú vysoké obchodné náklady, ktoré má rušné letisko. "Cena je vysoká najmä preto, že nájom za obchodnú plochu je veľmi veľký." 

Iní mali pre nemilo prekvapeného cestujúceho viac pochopenia a tvrdili, že za také jedlo zaplatil naozaj veľa a rozčuľovali sa aj nad príplatkom za kartu. "Jednoducho by som si to nekúpil. Radšej si dám ľad a vzduch," napísal jeden chlapík. 

Viac o téme: LetiskoJedloúčetObčerstvenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu