Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Žena prenajala byt mladej rodine: Po jej odchode ostala v šoku! Úplná demolácia a navyše nezaplatili

 Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Ewa Wozniak)

BEDZIN - Majiteľka bytu v Poľsku varovala pred nepoctivými nájomníkmi, ktorí mali poničiť jej priestory a bez zaplatenia ich opustiť. Na sociálnej sieti zverejnila fotografie poškodeného majetku a teraz tvrdí, že dostáva vyhrážky od bývalých nájomníkov.

Obyvateľka poľského mesta Będzin Ewa Wozniaková zverejnila na Facebooku príspevok, v ktorom varovala pred nepoctivými nájomníkmi. Dokumentuje to fotkami svojho bytu, ktorý je v žalostnom stave. Podľa jej slov je to výsledok konania rodiny, ktorá si nehnuteľnosť v minulosti prenajala. Tvrdí, že teraz sa jej bývalí nájomníci vyhrážajú.

"Klamú, neplatia, odišli z bytu po tom, ako ho úplne zničili. Prípad sa dostal až na súd. Chcela by som varovať pred nimi najmä niekoho, kto práve prenajíma byt v Będzine," píše žena. Na záberoch vidno zdevastované spotrebiče, porozhadzované odpadky aj diery vo dverách či rozbitú dlažbu. 

 

UWAGA Będzin Ostrzegam przed Martyną Pabi. Na końcu s z kreseczka rocznik 99 i Mateusz Wojtaszewsk. . rocznik 94 ,...

Posted by Ewa Wozniak on Wednesday, April 19, 2023

Majiteľka tvrdí, že neporiadni nájomníci sú v súčasnosti rastúcim fenoménom. "Som majiteľkou viacerých nehnuteľností, no, žiaľ, musím priznať, že v posledných rokoch sú takíto nájomníci čoraz častejší," uviedla pre denník Wiadomosci. Ľudia, ktorí jej zdevastovali byt, boli obvinení z vandalizmu. Škodu, ktorú spôsobili, ale uhradiť nechcú a žiadajú aj odstránenie príspevku na Facebooku, ktorý opisuje ich činy. Prenajímateľke sa navyše vyhrážajú. 

Viac o téme: BytNájomníciPoľsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu