Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Astrologička prezradila, ktoré znamenie je najnenávidenejšie: Fúha, o tomto by ste to nikdy nepovedali

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Astrologička Susan Taylorová prezradila, ktoré znamenia zo zverokruhu patria medzi najviac nenávidené. Možno tomu neuveríte, ale dátum vašich narodenín môže ovplyvniť aj to, ako vás ľudia z vášho okolia majú alebo naopak nemajú radi.

Podľa Taylorovej majú Blíženci, Panny, Levy, Barani, Škorpióni a Váhy väčšiu pravdepodobnosť, že nimi budú ostatní opovrhovať. Obzvlášť za pichľavé, manipulatívne a neverné označila znamenie Blížencov, píše Daily Express. Podľa nej ide o búrlivé povahy, ktoré sa správajú nepredvídateľne a nikto nevie, čo môže od nich očakávať. "Ich nestabilná povaha a neustále zmeny nálad znamenajú, že Blíženci sú pravidelne ťažko prístupní a ako priatelia sú naozaj nespoľahliví," uviedla. 

Astrologička prezradila, ktoré znamenie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Astrologička ďalej priblížila, že dosť komplikované to môže byť aj s Pannami. Niekedy je pomerne zložité vydržať v ich blízkosti kvôli ich "ľadovej povahe a povýšeneckému správaniu". Ľudia sa napríklad obávajú Pannám zdôveriť v ťažkých chvíľach alebo naopak pochváliť úspechom, pretože "sú absolútne nesúhlasné takmer vo všetkom". Nie je to podľa odborníčky spôsobené zlomyseľnosťou, ale ide skôr o mechanizmus zvládania plachosti a neochoty pustiť si niekoho príliš blízko. 

Tretím najneobľúbenejším hviezdnym znamením je Lev. Okolie odrádza ich neznesiteľná a príliš súťaživá povaha, ktorá môže viesť k tomu, že osoby narodené v tomto znamení vyzerajú ako príliš  falošné na to, aby im niekto úplne dôveroval. V čase núdze Susan odporúča obrátiť sa na Raka, keďže toto vodné znamenie je známe svojimi emocionálne intuitívnymi a terapeutickými vlastnosťami.

Viac o téme: ZverokruhZnamenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu