Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Aký starý je váš sluch? AUDIOTEST to odhalí! Zistite, ako dobre počujete

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - S pribúdajúcim vekom postupne slabnú zmysly, ako je zrak či sluch. Na sociálnych sieťach sa najnovšie objavuje mnoho videí, vďaka ktorým môžete otestovať vek svojho sluchu. Je to jednoduché - stačí počúvať tento zvuk v rôznych frekvenciách. Výsledky vás možno prekvapia.

Už od narodenia používame rôzne zmysly, ktorými nás príroda požehnáva. S pribúdajúcimi rokmi však pomaly slabnú a opotrebovávajú sa. Preto niektorí potrebujú okuliare či načúvacie pomôcky.  Ak ste niekedy premýšľali nad tým, ako starý je váš sluch, vďaka tridsaťsekundovému virálnemu videu zverejnenému na Twitteri dostanete odpoveď. Budete v ňom počuť zvuk v rôznych frekvenciách. Čím dlhšie ho budete počuť, tým mladší je váš sluch. 

Príspevok zaujal množstvo ľudí, ktorí sa o výsledok testu podelili v komentároch. "Nepoužíval som slúchadlá, ale bolo to 36. Nie, nie som taký starý," uviedol jeden z komentujúcich. "Je to celkom presné," poznamenal ďalší. Iní poukázali na to, že výsledky testu závisia aj od toho, na akom zariadení zvuk počúvate a pri akej hlasitosti. 

Samozrejme, treba mať na pamäti, že toto video neslúži na diagnostiku sluchu. Ide skôr o zábavný spôsob, ako otestovať jeden z našich zmyslov. Ak vás trápia problémy so sluchom, určite navštívte odborníka a nespoliehajte sa na podobný obsah zdieľaný na sociálnych sieťach. 

Viac o téme: Test Sluch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu