Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Učiteľka (31) mala štyrikrát sex s tínedžerom (16): Pikantné detaily, teraz pracuje ako murárka

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

LATROBE VALLEY - Tridsaťjedenročná Monique Oomsová z austrálskeho štátu Viktória na súde priznala vinu v štyroch prípadoch sexuálneho aktu s maloletým chlapcom. Ich intímny vzťah trval počas minuloročného leta. Sudca sa ale nad ňou zľutoval a hoci žene hrozilo mnoho rokov za mrežami, dostala len trest v podobe zákazu vykonávania profesie učiteľa.

Mladá austrálska učiteľka z mesta Maffra má po kariére. Mala totiž pomer so šestnásťročným tínedžerom, s ktorým sa zoznámila na Instagrame. Napísala mu správu a dvojica sa následne začala stretávať. Medzi 1. júlom a 8. augustom 2022 mali spolu štyrikrát pohlavný styk. Oomsová študenta najprv vyzdvihla a potom sa odviezli na odľahlé miesto, kde prebehol sex na zadnom sedadle jej auta.

Dvanásteho augusta učiteľku zatkla polícia, no tá intímny pomer s chlapcom odmietla komentovať. V sms správach, ktoré poslala svojmu známemu, sa ale ku všetkému priznala. "Ty si to naozaj urobila, že?" pýta sa jej kamarát a ona odpovedá: "Áno." 

 

Melbourne teacher Monique Ooms has escaped jail after a judge ruled losing her teaching career and being ‘subjected to threats on the street’ was punishment enough > https://bit.ly/3LMTStr

Posted by Herald Sun on Thursday, March 23, 2023

Monique svojmu neplnoletému milencovi viackrát poslala svoje nahé fotky. Obaja si opakovane v správach vyznali lásku. Učiteľke pôvodne hrozilo až desať rokov za mrežami, no sudca John Smallwood z oblasti Latrobe Valley sa nakoniec rozhodol, že ju do väzenia nepošle. Podľa neho totiž neexistoval dôkaz o tom, že chlapcovi bolo ublížené. Taktiež vzal do úvahy krehký duševný stav Oomsovej, v ktorom sa momentálne nachádza. Pedagogička bola potrestaná tak, že už viac nemôže učiť. V súčasnosti pracuje ako murárka.  

Viac o téme: SexŠtudentUčiteľkaAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu