Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Manželia si prezerali FOTO zo svadby: Keď zbadali ten detail vľavo, ale veď to je...!

(Zdroj: Facebook/Second Chapter Photography)

QUEENSLAND - Manželov Murphyovcov vydesil a zároveň dojal k slzám drobný detail, ktorý si všimli na svojej svadobnej fotografii. Obaja sú teraz presvedčení o tom, že ich prišla pozrieť dcérka, ktorá ich navždy opustila len tri mesiace pred obradom. Hoci si veľmi želali, aby bola súčasťou ich veľkého dňa, takáto prítomnosť zaskočila celú rodinu.

Austrálčanka Tahlia Murphyová (33) neverila vlastným očiam, keď si prezerala svadobnú fotku, na ktorej pózuje so svojím manželom Cecilom (28). Obaja si myslia, že v pozadí sa nachádza detská postava, ktorá im nápadne pripomína zosnulú dcérku Taydin. "Neverím na veľa vecí, ale som si istá, že tam bola, aby nás sledovala. Vlastne bola v ten deň s nami," hovorí dojatá žena. 

 

They say a picture speaks a thousand words... I want to hear what you think is happening in this moment!

Posted by Second Chapter Photography on Thursday, January 12, 2023

Sedemnásťmesačná Taydin zomrela tri mesiace pred svadbou svojich rodičov. Jej mama si presne spomína, čo sa stalo 19. septembra 2022, keď jej v práci zazvonil telefón a oznámili jej, že našli nehybné telo dievčatka v bazéne na dvore rodiny Rockhamptonovcov. Na druhý deň jej naposledy vydýchla v náručí. S manželom sa vzali 22. decembra a ceremóniu zorganizovali práve na počesť nebohej dcéry. 

Murphyovci vychovávajú dcéry Paityn (12) a Haivyn (4) a syna Laikyna (6). Ich deti boli dôležitou súčasťou obradu a pre Taydin nechali voľnú stoličku v prednom rade. Neďaleko bol umiestnený jej zarámovaný portrét. Najstaršia dcéra niesla popol sestry a obe prešli spoločne svadobnou uličkou. Jej popol bol zapracovaný aj do snubných prsteňov. Dcérka Tahlii na svadbe veľmi chýbala, ale keď zbadala spomínanú fotografiu, je presvedčená o tom, že sa prišla na všetkých pozrieť. "Bola som prekvapená, šokovaná a zároveň šťastná, že tam bola. Bolo to dokonalé, keď viem, že tam bola celá moja rodina." 

 

Cecil and Leah have been long time clients of mine. They proudly have many family images I have taken over their walls...

Posted by Second Chapter Photography on Saturday, March 11, 2023

Ďalšie znamenia

Popol dievčatka je uložený v žltej urne v tvare žltého motýľa. Odvtedy neustále všetci z rodiny vidia iba žlté motýle. Lietajú im vraj pred tvárou, doma a aj keď šoférujú. A vždy sú žlté. Neskôr sa Murphyová obrátila na médium, prostredníctvom ktorého jej dcéra potvrdila, že naozaj prišla na svadbu rodičov. Po jej smrti si rodina priniesla domov šteniatko, ktoré dostalo meno Tella podľa Nutelly, ktorú Taydin zbožňovala. Svadobná fotka, ktorá obletela internet, je umiestnená v rodinnej obývačke. Rodina sa aktuálne snaží získať prostriedky na pamätnú lavičku v obľúbenom parku Taydin. 

Viac o téme: SvadbaDuch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu