Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladík si v lietadle objednal raňajky: Keď mu ich letuška doniesla, neveril tomu, čo vidí

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

JAKARTA - Pasažier leteckej spoločnosti si vypýtal vegánske raňajky. To, čo mu doniesol palubný personál, ale naozaj nečakal. Ako sa neskôr ukázalo, ako vegánovi mu na raňajky ponúkli len banán. Hovorca aeroliniek uviedol, že budú pracovať na tom, aby vytvorili pestrejšie jedálničky.

Kris Chari si predobjednal vegánske raňajky, aby si ich mohol vychutnať počas letu v biznis triede. Koncom februára letel lietadlom spoločnosti Japan Airlines z Jakarty do Tokia. Krátko po vzlietnutí dostal jeden banán a pár čínskych paličiek, takže veril, že druhý chod je na ceste. Čoskoro si však uvedomil, že má pred sebou kompletné raňajky a nič viac nedostane. 

 

Non-vegan passengers received tuna with a salad, cheese, and a baguette, while Kris Chari had to bear the insult of a single banana with chopsticks

Posted by MEAWW on Monday, February 27, 2023

Chari povedal, že letuška potvrdila jeho požiadavku o vegánskej strave. "Povedala, že moje raňajky sú banán, čím som sa mylne domnieval, že myslela, že raňajky zahŕňajú banán. Myslel som si, že je to len predjedlo, ale v skutočnosti to bolo celé jedlo. Nič viac som nedostal," uviedol na fóre Flyer Talk. Napriek sklamaniu mladík tvrdí, že to bol jeden z najlepších banánov, aké v poslednej dobe jedol. 

Hovorca Japan Airlines povedal, že pri letoch s odletom z Jakarty sa v biznis triede podáva občerstvenie hneď po vzlete. "Aktuálnym občerstvením na tejto trase je banán," priblížil s tým, že spokojnosť zákazníkov berie letecká spoločnosť veľmi vážne, preto budú pracovať na tom, aby vytvorili plnohodnotný jedálniček pre všetkých pasažierov požadujúcich špeciálne jedlá.

Viac o téme: RaňajkyLetecká spoločnosťAerolinky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu