Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rodina si kúpila psa: Po dvoch rokoch výchovy o ňom odhalili strašnú pravdu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KUNMING - Keď Su Yunová kúpila svojej rodine šteniatko tibetskej dogy, bola prekvapená, koľko toho psík zjedol. Po čase sa ukázalo sa, že jeho neuveriteľný apetít má dôvod, zo zvieraťa sa totiž vykľul medveď ušatý. Svoju chybu si rodina uvedomila, keď zvieratko neprestalo rásť a začalo prejavovať talent na chôdzu po dvoch labách.

Pes mal obrovskú chuť do jedla, denne dokázal zjesť škatuľu ovocia a dve vedrá rezancov. Majiteľka začala časom pochybovať o tom, že sa naozaj stará o psa. "Čím viac rástol, tým viac vyzeral ako medveď," povedala Su, ktorá žije neďaleko mesta Kunming v provincii Yunnan. 

Číňanka si zviera podľa vlastných slov kúpila v domnení, že ide o tibetskú dogu. Aj keď tá môže v dospelosti dosiahnuť hmotnosť až 65 kilogramov, tento jedinec narástol až na vyše sto kíl. Yunová sa rozhodla kontaktovať miestne úrady, ktoré jej podozrenie potvrdili, informuje New York Post

 

In a bizarre incident in China, a family got the shock of their lives when they discovered that their pet which they...

Posted by Kiddaan on Sunday, March 5, 2023

Zviera bolo následne vzaté do starostlivosti v zariadení Yunnan Wildlife Rescue Center. Jeho zamestnanci museli zviera pred prevozom uspať, lebo z neho boli vystrašení. Neskôr ho identifikovali ako ohrozený druh medveď ušatý, ktorý sa predáva čiernom trhu za obrovské peniaze.

Viac o téme: PesMedveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu