Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO influencerky sa stalo hitom: Chcela, aby si muž presadol na inú lavičku... z ich rozhovoru pôjdete do kolien

(Zdroj: Twitter/No Context Brits)

LONDÝN - Influencerka sa dostala do vtipného konfliktu s mužom, ktorý jej zavadzal v zábere. V tom čase nahrávala video vo verejnom parku, keď si na lavičku za ňou sadol neznámy muž. Odmietol si presadnúť inam a dokonca sa dievčiny spýtal, či je Ježišom, keď hovorí o svojich nasledovníkoch. Video sa stalo hitom internetu.

Fitness influencerka vyvolala búrlivú diskusiu po tom, čo sa dostala do konfliktu s mužom kvôli nakrúcaniu v parku. Vo videu, ktoré sa objavilo na viacerých sociálnych médiách, je vidno dievčinu, ako naživo na internetovej platforme diskutuje o behu, ktorý práve absolvovala. Zrazu sa ale neznámy muž posadil na lavičku priamo za ňou. 

"Prepáčte, mám práve živý prenos. Môžete ísť na inú lavičku v parku?" poprosila influencerka muža. Ten sa ale odmietol presunúť na iné miesto. Konflikt bol čím ďalej, tým vtipnejší. "Čo, myslíte, že moja tvár vám zničí záber?" spýtal sa. Brunetka sa nedala odbiť a pokračovala v prehováraní muža, aby išiel inam, pretože ho nechce vo svojom prenose. Potom spomenula svojich "followerov", čite ľudí, ktorí ju sledujú. Muža to zaujalo a spýtal sa jej, či si myslí, že je Ježiš, keď spomína svojich nasledovníkov. Vraj na tej konkrétnej lavičke sedí každý deň a jednoducho sa odtiaľ nepohne. Dievčina to teda nakoniec vzdala a ukončila nahrávanie. 

Video zaznamenalo už vyše 22 miliónov zhliadnutí na Twitteri a ďalšie milióny na TikToku. Mnohí komentujúci sa priklonili na stranu muža. "Ten muž bol pravdepodobne to najzaujímavejšie, čo jej sledovatelia kedy videli," napísala jedna osoba. "Nemôžem uveriť, že si myslela, že sa ten muž presunie," uviedol ďalší užívateľ. 

Viac o téme: ParkKonflikt Influencerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu