Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Švédska trojka v nadjazde neďaleko školy: Trojica sexovala pred očami znechutených obyvateľov

(Zdroj: Facebook/สวท.พิษณุโลก)

BANGKOK - Polícia v thajskej provincii Phitsanulok zatkla dvoch mužov a jednu ženu za sex na verejnosti. Súkromie na radovánky za bieleho dňa totiž našli v nadjazde pre chodcov v blízkosti školy. Bolo im úplne jedno, že sa na nich pozerajú obyvatelia žijúci v okolí.

Na Facebooku sa objavili fotografie, ktoré sa rýchlo stali virálnymi. "Mladý pár chce mať novú atmosféru a počas dňa sa rozhodol mať sex na nadchode pre chodcov v Phitsanuloku. Lávka sa nachádza pred známou technickou školou," píše sa v príspevku. Steny nadjazdu lemujú veľké značky, ktoré bránia vo výhľade okoloidúcim, píše Thaiger. Pikantný pohľad sa však naskytol miestnym obyvateľom žijúcim v blízkosti nadchodu, ktorí situáciu stihli zdokumentovať. Nadchod sa dlhodobo boja používať pre vysoký výskyt ľudí bez domova užívajúcich drogy. 

 

พิษณุโลก ตำรวจเคลียพื้นที่บนสะพานลอยกลางเมืองพิษณุโลกหลังมีคนแอบมาเล่นจ้ำจี้ วันที่ 25 กุมภาพันธ์ 2566...

Posted by สวท.พิษณุโลก on Saturday, February 25, 2023

Policajti skontrolovali zábery bezpečnostných kamier a zistili, že na nadjazde sa skutočne odohral sex, a to dokonca troch ľudí. Po príchode na miesto tam našli dva vankúše a prikrývku, ale žiadnych ľudí. Ešte v ten deň sa ich ale podarilo vypátrať a zatknúť. "Kto bude obťažovať, spôsobovať ponižovanie alebo obťažovať iných, bude potrestaný pokutou do 5000 bahtov," píše sa v thajskom trestnom zákonníku. Smilníkom nakoniec naúčtovali pokutu vo výške 500 bahtov (13,5 eura). Polícia uviedla, že šlo o troch drogovo závislých bezdomovcov. 

K podobnému incidentu došlo minulý rok v centre mesta Phatthája, keď cudzinca, neskôr identifikovaného ako 49-ročného Nóra, a Thajku zachytili na videu pri sexuálnom styku na ceste. Muž tvrdil, že bol opitý a nepamätal si identitu svojej partnerky. V dôsledku intoxikácie bol obvinený a dostal pokutu 5000 bahtov (135 eur). 

Viac o téme: ThajskoSex na verejnostiŠvédska trojka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu