Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Šokujúce zlyhanie súťažiacej v známej relácii: Chýbalo jediné písmeno, jej odpoveď vás dorazí

(Zdroj: Twitter/Chad Mosher)

NEW YORK - V televíznej hernej šou Koleso šťastia as pravidelne stáva, že divákov postaví na nohy súťažiaci, ktorý nedokáže rozlúštiť slovnú hádanku, hoci má odkryté už takmer všetky písmená. Udialo sa to aj v minulotýždňovej epizóde, kedy ľudia priam stonali nad neschopnosťou dievčiny.

Relácia Koleso šťastia sa už desiatky rokov vysiela v mnohých krajinách na celom svete, poznajú ju aj Slováci. Nezriedka sa stáva, že sa súťažiacim nepodarí rozlúštiť heslo ani napriek tomu, že už je to každému v publiku jasné. Takýto moment sa odohral aj minulý týždeň v americkom vydaní relácie, ktorú moderuje Pat Sajak. Zúčastnila sa jej šestnásťročná študentka Khushi Tallurová z Colorado Springs, ktorá nedokázala uhádnuť celý výraz napriek tomu, že jej k tomu chýbalo už len jediné písmeno.

Na tabuli svietil výraz "Fre*h Tropical Fruit (čerstvé tropické ovocie), pričom odkryť bolo treba už len písmeno "S" v prvom slove. Bolo jasné, že ide o slovo "fresh", no Tallurová si šokujúco vyžiadala ďalšie točenie kolesom a následne si tipla písmeno "G", čo bola, samozrejme, nesprávna odpoveď. To využila jej súperka, ktorá hádanku okamžite rozlúštila, za čo k nej poputovala výhra v podobe peňažnej sumy 600 dolárov a dovolenky na Antiguu. 

"Niekedy to slovo jednoducho nie a nie prísť na vašu myseľ," okomentoval Khushino zlyhanie moderátor. Rovnako to vnímali aj prítomní diváci, ktorí len hlasno povzdychli nad tým, keď počuli tínedžerkinu odpoveď. Jeden sa dokonca neudržal a vykríkol: "Čo?!" 

Po zverejnení úryvku z relácie Tallurovú doslova zasypali posmešné komentáre. Ľudia jednoducho nevedia pohopiť, že nevylúštila tak zjavnú hádanku. Očividne sa pod to podpísal stres, v ktorom dievčina v danom momente bola. Viacerí užívatelia jej preto vyjadrili podporu a odkázali jej, aby si z krutých poznámok nič nerobila. Je totiž iné sedieť na gauči a lúštiť slovné hádanky v pohodlí domova než pred kamerami a tisíckami divákov v národnej televízii. 

Viac o téme: HádankaHlavolamKoleso šťastia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu