Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Profesor prišiel ráno na vyučovanie, trieda bola prázdna! Odpoveď študentov ho dorazila

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MINNEAPOLIS - Profesora z americkej Minnesoty rozrušilo, keď sa žiadny z jeho študentov nedostavil na vyučovanie. Neskôr si uvedomil, že príčinou tohto nešťastia bola jeho vlastná chyba. Na sociálnych sieťach sa podelil o veselý incident. Komentujúci priznali, že ich príspevok naozaj pobavil. Iní prezradili, že sa im stalo niečo podobné.

Joseph Mullins sa na Twitteri podelil o vtipnú príhodu zo svojho profesionálneho života. Nedávno vraj zostal poriadne sklamaný, keď videl prázdnu triedu a rozhodol sa poslať svojim študentom e-mail s otázkou o ich neprítomnosti. V priebehu niekoľkých sekúnd ho informovali, že sedí v nesprávnej triede. 

"Dnes sa nikto neukázal na moju hodinu o 8:15. Nula študentov z približne štyridsať. Sedím v prázdnej miestnosti, posielam im e-mail a snažím sa zamaskovať svoje zranené pocity. O dve minúty neskôr dostanem odpoveď: ‚Profesor, myslíme si, že ste možno v nesprávnej miestnosti.‘ Idem zaliezť do diery," napísal učiteľ. V ďalšom príspevku doplnil, že bol nevyspatý, pretože vstal o 4:00, aby si zahral Dungeons and Dragons so svojimi kamarátmi z Austrálie. Vtipne dodal, že k tomuto priznaniu ho donútila jeho manželka. 

Mnohých užívateľov sociálnej siete príspevok úprimne pobavil. "Umieram, ale smejem sa s vami, prisahám! Tento semester učím o 8:00 a vôbec by ma neprekvapilo, keby som to urobil. 8:00 nie je moja hodina," napísal jeden z komentujúcich. "Ak sa budete cítite lepšie, moja učiteľka mi písala o tom, ako sa žiadny z jej študentov nedostavil na záverečnú skúšku. Ukázalo sa, že prišla na skúšku v nesprávny deň," uviedol ďalší. 

Viac o téme: UčiteľŠtudentiTrapasProfesor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu