Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Predpoveď Elona Muska z roku 1998 sa stala hitom: Bola až šialene presná!

(Zdroj: Twitter/Tesla Owners Silicon Valley)

SILICON VALLEY - Sociálnymi sieťami sa momentálne šíri bizarné video Elona Muska, ktorý pred časom predpovedal budúcnosť internetu. Možno skonštatovať, že mu vyšla priam do bodky, čo podľa mnohých dokazuje, že je skutočný vizionár.

Staré video podnikateľa a vizionára Elona Muska sa stalo virálnym na Twitteri. Vzniklo v roku 1998 ako súčasť rozhovoru, ktorý zakladateľ spoločnosti Tesla a SpaceX poskytol v rannej šou Sunday Morning televízie CBS. Hovorí v ňom o tom, ako internet ovládne svet a prepojí všetky formy komunikácie. "Stane sa doslova všetkými médiami - tlačovým, vysielacím aj rozhlasovým."

Musk pred 24 rokmi považoval internet za prvú obojsmernú formu komunikácie, ktorá je inteligentná. "Umožňuje konzumentom vybrať si to, čo chcú vidieť. Myslím, že to spôsobí revolúciu vo všetkých tradičných médiách," doplnil. 

Video od zverejnenia zaznamenalo už takmer dva milióny zhliadnutí. Okrem užívateľov zaujalo aj samotného hlavného protagonistu, ktorý ho okomentoval slovami: "Fúha, staré časy! Kedy to bolo nakrútené?" Treba povedať, že Muskova prognóza týkajúca sa internetu bola správna, čo podotkli aj mnohí užívatelia. "Mal naozaj pravdu. Je to skutočný vizionár," píše sa v jednom príspevku. "Mal až šialene presný odhad," myslí si ďalšia osoba. 

Viac o téme: PredpoveďInternet VizionárElon Musk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu