Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO ovce vyvolala ošiaľ: Keď ju uvidíte... to čo má chúďa na hlave?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Aj keď je jednorožec považovaný za mýtické stvorenie, niektorí obyvatelia Veľkej Británie veria, že ho videli na vlastné oči. Ide o ovečku, ktorej zo stredu čela vyčnieva len jeden roh. Jeden z užívateľov Redditu sa so záberom podelil na sociálnej sieti. Ostatní zvieraťu vymysleli vtipné a originálne prezývky.

Jednorozec je mýtické stvorenie, ktoré sa objavuje v legendách už viac ako tisíc rokov. Býva zobrazovaný ako majestátny, lesknúci sa biely kôň s dlhým špirálovitým rohom na čele. Samozrejme, vzhľadom na to, že ho nikto v skutočnosti nevidel, ide o skôr o éterické zobrazenia v umení a literatúre. 

Niektorí ľudia však veria, že zahliadli jednorožca klusajúceho po poli v Spojenom kráľovstve, hoci nevyzerá ako ten z detských rozprávok, a je oveľa chlpatejší. Jeden užívateľ zverejnil fotografiu ovce s jedným rohom vyčnievajúcim z čela na Reddite. Huňatá ovečka vyzerá ako každá iná, s výnimkou rohu, ktorý vyrastá zo stredu jej čela. 

Užívatelia rýchlo vymysleli ovečke množstvo hravých prezývok, napríklad "Ewe-nicorn", pričom ewe v preklade z anglického jazyka pomenováva samicu ovce a unicorn zase znamená jednorožec. Ďalším návrhom bolo "Unique-horn" (jedinečný roh).

Viac o téme: OvcaJednorožec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu