Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Poradca prezidenta obšťastňoval psa svojej priateľky: Nechutné zábery dokazujú jeho smilnenie

(Zdroj: Youtube/News Cutter)

KOLOMBO - Poradca prezidenta Srí Lanky údajne sexuálne zneužíval psa svojej priateľky. Dokazujú to nechutné zábery, ktoré sa dostali na internet. Poradca okamžite odstúpil zo svojej funkcie. Kompetentné úrady sa prípadu zatiaľ nevenujú, v prípade uznania viny by mužovi hrozilo až dvadsaťročné väzenie.

Bývalý poslanec srílanského parlamentu, päťdesiatjedenročný Ashu Marasinghe, minulý týždeň odstúpil z funkcie poradcu prezidenta. Urobil tak po tom, čo sa objavili videá, ktoré ho majú zachytávať pri sexuálnom zneužívaní psa. Bývalá poslankyňa Hirunika Premachandraová usporiadala brífing pre médiá a odhalila videozáznamy, ktoré podľa nej vytvorila majiteľka psa Aadarsha Karandanaová. Tá novinárom povedala, že bola Marasinghovou priateľkou. Stretli sa na Facebooku a dva roky spolu žili. Po tom, čo si všimla zmeny v správaní svojho domáceho miláčika, začala byť podozrievavá a tajne zaznamenala beštiálne činy bez vedomia svojho priateľa. Keď ho konfrontovala, fyzicky ju začal týrať. 

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov

O Marasingheovej sodomii informovala prezidentovu manželku a tajomníčku, ale tie zatiaľ nepodnikli žiadne kroky. Prezidentský sekretariát incident nekomentoval okrem stručného vyhlásenia informujúceho o Marasingheovej rezignácii. Ani tamojšia polícia sa k prípadu nijako nevyjadrila. 

Podľa profilu na LinkedIne zastával Marasinghe v minulosti mnoho vysokých funkcií. Od roku 2001 pôsobil aj v Japonsku na mnohých akademických postoch vrátane funkcie na ministerstve školstva, kultúry, športu, vedy a techniky. Taktiež bol docentom na Technickej univerzite v Nagaoka a výskumným asistentom na univerzite v Aizu. 

Viac o téme: SexZoofilSrí LankaSodomiaAshu Marasinghe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu