Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zvrátenosti zoofila: Muž sa priznal k sexu s poníkom! Cítil som sa pri tom ako vo sne

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRADFORD - Päťdesiatdvaročný Abdul Ghani si musí odsedieť desať mesiacov vo väzení za sexuálny styk s poníkom. Súd síce zohľadnil, že obvinený bol v čase incidentu pod vplyvom návykových látok, ale podľa sudcu bolo jeho správanie plánované a išlo o akt beštiality.

Keď bol v anglickom grófstve West Yorkshire nájdený poník s čiernou lepiacou páskou a elastickým obväzom pripevneným k chvostu, veterinár a forenzný technik odobrali z jeho tela vzorky. Neskôr zistili, že DNA sa zhoduje so vzorkami Abdula Ghaniho. Prokurátor Michael Collins uviedol, že na mieste, kde bolo nájdené zviera, videli svedkovia zaparkované auto, ktoré patrilo obvinenému. Práve v ňom ženatý päťdesiatnik poníka uniesol. Vo vozidle bol aj detský olej a vrecko mrkvy. Majitelia koní zároveň oznámili, že našli aj baterku, vrecia s mrkvou a odhodenú účtenku zo supermarketu. V mobile Ghaniho potom polícia objavila takmer tisíc internetových vyhľadávaní týkajúcich sa sexuálnej aktivity so zvieratami a najmä s koňmi. 

Zvrátenosti zoofila: Muž sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Zatknutý muž vo svojej výpovedi uviedol, že miluje divočinu a chodí pozorovať sovy a líšky. Vraj rád kŕmi kone mrkvou, sušienkami a jablkami. Na súde sa priznal ku styku so zvieraťom. Podľa obhajcu Jonathana Turnera bolo správanie jeho klienta ovplyvnené užívaním drog a alkoholu. V čase incidentu sa vraj cítil ako vo sne. Sudca Andrew Hatton povedal, že opakované návštevy a vyhľadávania na internete sú dôkazom, že nešlo o izolovaný čin, ale o "dobre naplánovaný úmyselný akt beštiality". Maximálny trest odňatia slobody za takýto čin sú dva roky. Ghani nakoniec dostal dvanásť mesiacov, ale po tom, ako sa k činu priznal, mu skrátili trest na desať mesiacov. "Majitelia koní a poníkov majú právo vedieť, že ich zvieratá sú v bezpečí pred ľuďmi, ako ste vy," uviedol sudca. 

Ghani má zároveň zakázaný vstup na akékoľvek pole, do výbehu alebo stajne na území Anglicka a Walesu, kde sa nachádzajú kone, poníky alebo somáre. Keďže vyhľadával zvieratá počas jazdy svojím autom, dostal aj 29-mesačný zákaz šoférovania. Keďže sa dopustil sexuálneho deliktu, jeho meno musí byť desať rokov uložené v databáze sexuálnych delikventov. Zároveň je povinný zaplatiť účet u veterinára vo výške 110 libier (130 eur).

Viac o téme: SexPoníkZoofil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu