Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rodina v šoku: Trojnásobná matka (†39) zomrela len deväť dní po stanovení diagnózy

(Zdroj: Facebook/Elizabeth Kelly)

MELBOURNE - Zdanlivo zdravá matka troch detí zomrela len deväť dní po tom, čo jej diagnostikovali agresívnu formu rakoviny. Zákerná choroba sa rýchlo rozšírila nielen do pľúc, pŕs a chrbtice, ale aj mozgu a kostí. Jej kamarát zorganizoval finančnú zbierku, aby pomohol smútiacej rodine.

Tridsaťdeväťročná Elizabeth Kellyová zomrela 15. decembra a zanechala po sebe manžela AJa a ich tri deti - sedemročnú Siennu a päťročné dvojičky Scarlett a Fletchera. Mama z austrálskeho Melbournu začala pociťovať ťažkosti len šestnásť dní pred smrťou. 6. decembra išla k lekárovi v domnienke, že má obličkové kamene. Rýchlo sa však ukázalo, že trpí niečím oveľa horším. Lekári našli v jej pľúcach, prsiach a chrbtici rakovinu. Čoskoro sa rozšírila do mozgu a kostí. Žiaľ, štyri dni po začatí liečby Kellyová zomrela. 

 

The world lost an amazing friend, superstar mum and loving wife last week in Elizabeth Kelly 💔 Our hearts go out to AJ...

Posted by Dwayne Wathen on Saturday, December 17, 2022

Jej kamarát Russell Spear založil prostredníctvom GoFundMe finačnú zbierku, aby pomohol pozostalým. "Slová nedokážu opísať stratu takej neuveriteľnej ženy. Liz ani nedostala šancu s tým bojovať, takže žiadame našich priateľov, aby pomohli AJovi a deťom bojovať proti všetkému, čo príde. Aby prešli cez toto nesmierne ťažké obdobie bez finančného stresu," napísal Spear. 

Jeho kamarátka bola vraj krásna a zdravá žena plná života. "Robila všetko správne, správne sa stravovala, cvičila a pila iba zriedka. Ale bohužiaľ sa to aj tak stalo. Rakovina nediskriminuje," dodal Spear.

Viac o téme: SmrťRakovina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu