Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO mladíka prevalcovalo TikTok: Je najsledovanejšie, má už vyše dve miliardy pozretí

(Zdroj: TikTok/zachking)

AGOURA HILLS - Internetový iluzionista Zach King získal titul v Guinessovej knihe rekordov za najsledovanejšie video na TikToku. Jeho video s názvom Kúzelná metla získalo viac ako dve miliardy pozretí, čím sa stalo najpopulárnejším na sociálnej sieti. Muž tiež patrí medzi najsľubnejších mladých filmárov v Amerike.

Kalifornčan Zachary King, ktorý je známy svojimi magickými trikmi, sa zapísal do Guinessovej knihy rekordov po tom, čo jedno z jeho videí na TikToku získalo 2,2 miliardy videní. Svojimi digitálnymi magickými schopnosťami oslňuje ľudí na celom svete. "Je to neuveriteľný počet vzhliadnutí, nad ktorým by ste sa mali zamyslieť, najmä ak vezmeme do úvahy, že na svete je osem miliárd ľudí a mnohí z nich ešte nemajú prístup na internet," okomentoval King svoj úspech. 

@zachking They rejected my application to Hogwarts but I still found a way to be a wizard. 🧹#illusion #magic #harrypotter ♬ Zach Kings Magic Broomstick - Zach King

Video s názvom Kúzelná metla Zacha Kinga zverejnil 9. decembra 2019. "Odmietli moju prihlášku na Rokfort, ale aj tak som našiel spôsob, ako sa stať čarodejníkom," uviedol vo svojom príspevku. "Pamätám si, že počas jedného stretnutia nášho tímu sme si uvedomili, že sa blíži Halloween a dostali sme nápad, pri ktorom využijeme zrkadlá, aby to vyzeralo tak, že lietam na metle," povedal mladík pre Guinnessovu knihu rekordov. Video vraj nakrútili v priebehu jedného popoludnia a pri produkcii mu pomáhali ďalší dvaja muži. 

King získal v priebehu rokov množstvo ocenení. Okrem toho bol uznaný za jedného z 25 najsľubnejších mladých filmárov v Amerike. Titul v Guinessovej knihe rekordov ho mimoriadne potešil. "Vyrastal som pri čítaní Guinessovej knihy rekordov a vždy som si myslel, že by bolo skvelé jedného dňa sa do nej z nejakého dôvodu zapísať," dodal. 

Viac o téme: RekordIluzionistaHarry PotterTikTokZach King
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu